Ez nem volt tahóság velem szemben egy munkatárstól?
Figyelt kérdés
Egy jó ismerősömmel a gyárból műszak után sétáltunk kifele a céges busz felé amivel mindketten járunk, nagyon beszélni akartam vele, olyankor tudok csak beszélni vele főleg a nap folyamán. Lett volna egy 10 perc rá amíg jön a busz. Erre egy másik munkás akivel jóba vannak és egy faluban laknak, oda kiabál neki hogy eljön e vele autóval. Miközben látja hogy beszélgetünk éppen. Ő meg ment is vele jól ott hagyott. Ez nem volt tahóság kicsit attól aki elvitte? Kb mintha meg akarta volna szabadítani tőlem2023. febr. 21. 14:48
11/13 anonim válasza:
Szereted őt mi?
Nem volt tahóság,hanem udvariasság volt részéről. Ha munkatársad szó nélkül ott hagyott akkor ő volt bunkó.De nyilván jobb kocsival hazamenni mint a buszon nyomorogni.
12/13 anonim válasza:
Melyik gyárban kapott fizuból lehet kocsit venni?
13/13 anonim válasza:
Hát figyelj, lehet, hogy nem pont munkaidő után akarta megbeszélni veled a világmegváltó gondolataidat. Én is van, hogy fáradt vagyok olyankor más eszmefuttatásaihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!