Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez nem volt tahóság velem...

Ez nem volt tahóság velem szemben egy munkatárstól?

Figyelt kérdés
Egy jó ismerősömmel a gyárból műszak után sétáltunk kifele a céges busz felé amivel mindketten járunk, nagyon beszélni akartam vele, olyankor tudok csak beszélni vele főleg a nap folyamán. Lett volna egy 10 perc rá amíg jön a busz. Erre egy másik munkás akivel jóba vannak és egy faluban laknak, oda kiabál neki hogy eljön e vele autóval. Miközben látja hogy beszélgetünk éppen. Ő meg ment is vele jól ott hagyott. Ez nem volt tahóság kicsit attól aki elvitte? Kb mintha meg akarta volna szabadítani tőlem
2023. febr. 21. 14:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

Nem.

Ő csak tett egy ajánlást.

Az a tahóság, ha a haverod tudja, hogy beszélni akarsz vele, mégis lelép. De ha nem jelezted neki, hogy fontos lenne, akkor erről sincs szó.

2023. febr. 21. 14:53
 2/13 A kérdező kommentje:
De miért kell elvinni autóval ha velem beszél éppen?
2023. febr. 21. 14:55
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem se. Ők indultak, volt még hely, ezért megkérdezte.
2023. febr. 21. 14:59
 4/13 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem inkább ismerősöd részéről volt az, hogy csak úgy otthagyott a beszélgetés közepén.
2023. febr. 21. 15:02
 5/13 A kérdező kommentje:
Nekem meg nem jár hogy beszélhessek vele. Vagy önző módon állok hozzá?
2023. febr. 21. 15:02
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

2, nem kell. De a haverod úgy döntött, hogy inkább autóval megy, nem veled.

A haverod dönthetett ovlna úgy is, hogy inkább veled megy. Mégis a másikat választotta, és otthagyott téged. Ez ha nagyon akarod tekinthető tahóságnak, de a haverod részéről, nem az autós részéről.

2023. febr. 21. 15:03
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
A három szereplö melyik milyen nemü?
2023. febr. 21. 15:07
 8/13 A kérdező kommentje:
Férfiak
2023. febr. 21. 15:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
De mondtad neki konkrétan, hogy sürgős, fontos ügyben szeretnél vele beszélni?
2023. febr. 21. 15:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem meg nem jár hogy beszélhessek vele. Vagy önző módon állok hozzá?"

Utóbbi. Nem kicsit, de nagyon.

Ebből felesleges problémát csinálni. Ők egy településen laknak, autóval mégis kényelmesebb, és gyorsabb, hiszen nem kell megállni mindenhol lerakni az embereket.

Ismerősöd. Akármilyen jó is, nem barátok vagytok, akire esetleg "okkal" sértődhetnél meg, hogy ott hagyott.

2023. febr. 21. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!