Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem tahóság valaki autójára...

Nem tahóság valaki autójára támasztani a kerékpárt?

Figyelt kérdés
Ma délután anyámnál voltam, és nem sokkal később jött hozzá egy barátnője, és a bringáját az autómnak támasztotta. Pont a előttem csinálta, én pedig kicsit erélyesebben rászóltam, hogy az autó nem kerékpár állvány és azonnal vegye onnan. Anyám erre rámszólt, hogy nemkell így beszélni, mert nem ette meg az autóm és nem lett semmi baja. Igaz, hogy nem karcolta meg, és az autóm is csak egy 15éves octavia, de attól csak úgy hozzá lehet vágni bármit is? Mégidegesebb lettem, hogy anyám még éngem csitít, de nem szóltam semmit, csak eljöttem.

2021. okt. 30. 23:22
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Szerintem teljesen igazad van
2021. okt. 30. 23:26
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is teljesen jogosan szóltál rá.

Mindegy milyen autó akkor se támassza hozzá. Egy 20 éves Szuzukihoz se támasztanám a bringám.

2021. okt. 30. 23:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Tahóság, de megkérhetted volna udvariasabban.
2021. okt. 30. 23:40
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak tahóság, de a bringa össze is csikarhatja a kocsit.
2021. okt. 30. 23:51
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt a közlés formával volt a probléma, mert akár szépen, kulturáltan is megkérhetted volna, hogy ne támassza neki, ehelyett rögtön agresszív, lekezelő, bunkó stílusban támadtál rá.
2021. okt. 30. 23:59
 6/17 anonim ***** válasza:
34%
Jogos, bar az anyukak ilyenek szoktak lenni.
2021. okt. 31. 00:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Tahóság. Megsértheti az autó fényezését is.

Esetleg mondhattad volna kedvesebben, asszertívebben is.

2021. okt. 31. 00:13
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyökérség.
2021. okt. 31. 07:45
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is tahóság, illetve a kerékpár össze is karcolhatja az autót. Viszont udvariasabb stílusban is meg lehetett volna kérni, hogy vigye arrébb a biciklit.
2021. okt. 31. 08:16
 10/17 anonim ***** válasza:
68%
Örüljön ennyivel megúszta. Ha egy Merciről vagy Bmwről lett volna szó, oda nem támasztotta volna, az tuti. Én szépen fel is jelentettem volna a nőt, mert azt mondtam volna össze karcolta már a fényezést, ahogy neki támasztotta és fizesse ki. Egyből megtanulta volna a leckét.
2021. okt. 31. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!