Nem tahóság valaki autójára támasztani a kerékpárt?
Bunkósàg. Az autó nem kerékpàrtàroló. Ha a tulaj nem engedte meg, akkor kérdés nélkül eszembe nem jutna akár csak egy ujjal is hozzáérni másnak a verdàjàhoz. Enyémhez se nyúljon senki, hiába nem mai cucc már.
Igazad volt.
Hagyjuk már ezt a "rögtön fel is jelentettem volna" dolgot, jó hogy nem a halálát kívánjátok, vagy lövetitek főbe ott azonnal... :D
Nyilván autósként megértem a dolgot. Tény, hogy zavaró dolog, nagyon is.
De azért a ló túloldalára sem kell átesni, mintha minden autó gyöngyház fényezésű kiállítási darab lenne ami attól is megsérül, ha ránézel.
Főleg, hogy egy napi használatú autó azért kap az úton kőkeményen, értelmes ember nem egy neki támasztott bicikli miatt fog rendőrért kiáltani meg feljelentgetni mint az átkosban.
Szóval valaki nyugodtan lehet olyan sötét, hogy egy autónak támasztja a bringáját, de velem szemben meg az az elvárás, hogy legyek vele udvarias?
Naneeee!
"Naneeee!"
Tehát ha a másik sötét, akkor te is sötét vagy... hát te tudod... :D
Tehát álljam meg szó nélkül, hogy valaki ilyen tuskó, mert különben én is sötét vagyok?
Érdekes gondolatmenet. :)
Nem magyarázd félre légyszíves.
Egy szóval nem mondta senki, hogy szó nélkül meg kell állni, de normális ember képes normálisan is közölni a mondandóját.
Jól látod, amikor valaki normális, de egy ügyben tájékozatlan, akkor emberi hangon kell fölvilágosítani.
Ám amikor valaki bunkó, akkor ott nem működhetnek a finom árnyalt célzások, utalások.
Akkor csak egy dolog létezik: NE TÁMASZD A ROHADT BRINGÁT AZ AUTÓMNAK.
Igen így, ordítva.
A primitív csak ebből ért.
Egy kulturált embert nem kell erről "tájékoztatni", tudja a saját eszéből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!