Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak ha szétunom...

Mit csináljak ha szétunom magam a munkahelyen?

Figyelt kérdés
önkormányzatnál dolgozok mint mérnök, napi 20 perc munkám van, utána meg semmi. De szó szerint semmi. Az a baj hogy az irodai gépen nem netezhetek, a telefonozást is meguntam már. Volt hogy könyvet vittem be de azért meg a főnök cseszett le hogy munkaidőben ne könyvet olvassak. Szoktam sétálgatni de azt is meguntam. Előbb elmenni kifejezetten tilos, csak pénteken szabad lelépni 2kor.
2023. febr. 20. 20:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
50%
Tanulj valamit.
2023. febr. 20. 21:02
 12/24 anonim válasza:
100%
Ha semmit nem tudsz csinálni az eddig felsoroltak közül (mert nagyjából ennyi lehetőség van), akkor vagy továbbra is unatkozni fogsz, vagy keresel más munkát.
2023. febr. 20. 21:04
 13/24 anonim válasza:
100%
Az első válaszadók közül, akiknek szintén volt unalmas munkahelye, mert alig volt munkána, megkérdezhetem, hogy mit és hol dgoztatok? Csak pusztán kíváncsi vagyok, nem rosszindulatból kérdezem.
2023. febr. 20. 21:06
 14/24 A kérdező kommentje:

"Esetleg felajánlhatnád hogy segítesz nekik."

előadők és főelőadók vannak, mindenkinek megvan a maga feladata, úgyhogy kifejezetten nem tudok másoknak segíteni. Nyilván a fizút is ehhez mérik, nettó 250-et keresek.

2023. febr. 20. 21:07
 15/24 anonim válasza:
100%
Mérnökként ennél sokkal jobban kereső és sokkal izgalmasabb munkát is csinálhatnál. Sokadik leszek, aki azt írja: keress másik helyet!
2023. febr. 20. 21:10
 16/24 anonim ***** válasza:

Netto 250?

Mégsem cserélnék veled.

2023. febr. 20. 21:12
 17/24 anonim válasza:
100%

Azt ne sajnald (cigi,kávé) 😁

Vannak nagyon jó csomagok korlátlan internettel és nem túl drága. Vagy pl netfliexrol otthon is le tudsz tölteni valamit és bent megnézed a telefonon internet nélkül.

2023. febr. 20. 21:12
 18/24 A kérdező kommentje:

"Mérnökként ennél sokkal jobban kereső és sokkal izgalmasabb munkát is csinálhatnál."

Próbálkozom már, de építőmérnök a végzettségem, az építőipar most nem megy jól ráadásul a versenyszférában is rosszul keres ez a szakma.

2023. febr. 20. 21:19
 19/24 anonim ***** válasza:
Fizess elő korlátlan mobilnetre
2023. febr. 20. 21:19
 20/24 anonim válasza:
100%

13 én vagyok a 3-as.

Gyárban dolgoztam külsős minőségellenőrkent.

Amiért unalmas volt:

1. A dolgozók is figyeltek milyen munkát adnak ki a kezük alól. Ha volt selejt a nagy részüket maguk is meg tudták állapítani és selejtezni.

2. Volt saját céges minőségellenőr csapat is. Ok kivettek azt ami véletlenül benne maradt vagy pedig nehezen észrevehető hiba volt. Gondolom már nekik sem jutott túl sok.

Majd harmadik lépésként megérkezett hozzám a gyakorlatilag hibátlan cucc. Vagy az volt a feladatom, hogy papíron pipaltam, vagy számítógépen vagy esetleg a termékre tettem egy zöld pöttyöt.

2023. febr. 20. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!