Mit csináljak ha szétunom magam a munkahelyen?
"Esetleg felajánlhatnád hogy segítesz nekik."
előadők és főelőadók vannak, mindenkinek megvan a maga feladata, úgyhogy kifejezetten nem tudok másoknak segíteni. Nyilván a fizút is ehhez mérik, nettó 250-et keresek.
Netto 250?
Mégsem cserélnék veled.
Azt ne sajnald (cigi,kávé) 😁
Vannak nagyon jó csomagok korlátlan internettel és nem túl drága. Vagy pl netfliexrol otthon is le tudsz tölteni valamit és bent megnézed a telefonon internet nélkül.
"Mérnökként ennél sokkal jobban kereső és sokkal izgalmasabb munkát is csinálhatnál."
Próbálkozom már, de építőmérnök a végzettségem, az építőipar most nem megy jól ráadásul a versenyszférában is rosszul keres ez a szakma.
13 én vagyok a 3-as.
Gyárban dolgoztam külsős minőségellenőrkent.
Amiért unalmas volt:
1. A dolgozók is figyeltek milyen munkát adnak ki a kezük alól. Ha volt selejt a nagy részüket maguk is meg tudták állapítani és selejtezni.
2. Volt saját céges minőségellenőr csapat is. Ok kivettek azt ami véletlenül benne maradt vagy pedig nehezen észrevehető hiba volt. Gondolom már nekik sem jutott túl sok.
Majd harmadik lépésként megérkezett hozzám a gyakorlatilag hibátlan cucc. Vagy az volt a feladatom, hogy papíron pipaltam, vagy számítógépen vagy esetleg a termékre tettem egy zöld pöttyöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!