Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elmondtam mindent a munkahelye...

Elmondtam mindent a munkahelyemmel kapcsolatban a nagyfőnöknek, hogy mi a baj a hellyel, de a telefonomat elvette, az előzményeket is ő törli rajta, nem is válaszol. Mit csináljak? Mondjak fel?

Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon amatőr vagy, magad alatt vágtad a fát. Nem mondjuk el, h mi a baj a munkahellyel, pláne nem a nagyfőnöknek, csak magadban megállapítod és kész. Közben pedig keresel másik helyet ezerrel és amikor megvan, akkor felmondasz. Normális stílusban, kizárólag bullshiteket puffogtatva, pl máshol is szeretnéd kipróbálni magadat, meg változatosságot szeretnél stb.

Én felmondanék, ezekután már semmi jó nem várható.

2022. júl. 30. 23:23
 2/4 anonim ***** válasza:
94%

Gyakorlatilag ő már ellehetetlenített. Nem tudsz a munkavégzéseddel kapcsolatban sem kommunikálni. Ha a telefon a cégé, akkor az munkaeszköz.

Ha a telefon a tied, akkor az lopás.

Keress új munkahelyet.

2022. júl. 30. 23:24
 3/4 anonim ***** válasza:
40%
Verd meg.
2022. júl. 30. 23:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Ki vagy rúgva.

Azért vette el a telefont, hogy csökkentse a lehetséges károkozás mértékét.

Pl, amikor sok adathoz hozzáférő embereket rúgnak ki, ott is az van, hogy minden eszközt azonnal elvesznek tőlük.

2022. júl. 31. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!