Milyen olyan munkahelyek vannak, ahol adnak szállást? Mit csináljak ha egyszerűen nem tudok elhelyezkedni?
Nagyon sürgősen el kellene költöznöm itthonról, tavaly év végén kezdtem munkákat nézni de eddig semmire sem jutottam.
(26 éves vagyok, eddig szezonálisan voltam külföldön táncosnő, de lerobbantam, már nem bírom sem idegileg, sem testileg, volt egy durva lábsérülésem is, úgyhogy soha többé nem táncolhatok.)
Sajnos a családom nagyon beteg, ölik egymást és engem is, az alkohollal is gondok vannak, ma vettem észre hogy elloptak tőlem egy tízezrest.
Az anyámtól már undorodom.
Ma egész nap bőgtem, már ott tartok hogy beveszem az egész üveg altatót.
Hogy találhatnék munkát, ahol elfogadnak rossz lelki és testi állapotban lévőket?
Ugye az elmúlt 7 évben én táncoltam, nem tudom hogy kell ilyen hetköznapibb munkát keresni… a végzettségem érettségi.
Mi a megoldás a halálon kívül?
A rossz testi állapot mit jelent? Állni tudsz, akár órákig?
Ha igen, legjobb lenne valamilyen gyárat keresni, ahol van munkásszálló. Komáromban pl sok ilyen van, de természetesen más településeken is. Valamennyit levonnak a szállás miatt a fizetésből, meg hát nem is a legszebb helyek ezek, de a semminél jobb. FB csoportokban vagy profession.hu-n keress. FB-n a "munka" "gyári munka" "munka szállással" és ezek kombinációit próbáld meg, lesznek ilyen csoportok.
Esztergom - ipari poark.
Szinte az összes munkahely biztosít szállást, vagy Győr Audi.
Igen tudtam én hogy a gyári munka vár majd rám, ha lesérülök egyszer…
Nem tudom filigrán nők ezt hogy bírják egyébként, autógyárakban gondolom férfiak dolgoznak inkább…
Csodálkozom hogy itthon az éhbérért dolgozó emberek többsége miért nem akasztja inkább fel magát…
Erősen gondolkodom rajta
Mert a szükség nagyúr és a gyárak 90%-ban 50-50% a férfiak és a nők aránya.
Nem szégyen ám a tisztességes munka, elég elkeserítő, hogy inkább jó esetben egy szál semmiben rázod magad mindenféle undorító férfinak, ha ez már nem megy inkább öngyilkosságon jár az eszed és élsz egy bantalmazó casládban.
Az önakasztásnál azért még mindig ezerszer emberibb, sőt a prostitúció felé kacsingató munkánál is ezerszer emberibb és tiszteletreméltóbb normálisan dolgozni. Akár egy gyárban is!
Bár ha ennyire általánosítasz, akkor megteszem én is: Úgy is az első főnök aki megáll neked, rögtön megpróbálod majd magadhoz láncolni és élősködhetsz nagyasszony táncosként
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!