Milyen olyan munkahelyek vannak, ahol adnak szállást? Mit csináljak ha egyszerűen nem tudok elhelyezkedni?
Nagyon sürgősen el kellene költöznöm itthonról, tavaly év végén kezdtem munkákat nézni de eddig semmire sem jutottam.
(26 éves vagyok, eddig szezonálisan voltam külföldön táncosnő, de lerobbantam, már nem bírom sem idegileg, sem testileg, volt egy durva lábsérülésem is, úgyhogy soha többé nem táncolhatok.)
Sajnos a családom nagyon beteg, ölik egymást és engem is, az alkohollal is gondok vannak, ma vettem észre hogy elloptak tőlem egy tízezrest.
Az anyámtól már undorodom.
Ma egész nap bőgtem, már ott tartok hogy beveszem az egész üveg altatót.
Hogy találhatnék munkát, ahol elfogadnak rossz lelki és testi állapotban lévőket?
Ugye az elmúlt 7 évben én táncoltam, nem tudom hogy kell ilyen hetköznapibb munkát keresni… a végzettségem érettségi.
Mi a megoldás a halálon kívül?
10, gratulálok… versenytáncos votam, abból lettem színpadi táncos hajón meg látványszínházakban.
Ott mindig több volt a női vendég mint férfi.
Nem raztam sosem a “picsám” férfiaknak.
Ennél tisztességesebb munkát el sem tudnék képzelni, pláne hogy a fizikai épséged áldozod fel.
Dehát mondhatom ezt a magyaroknak akik mindenkit elküldenékek ugye kapálni aki nem lesz orvos vagy ügyvéd.
Persze itt nyilván megint csak a kapálás a becsületes munka.
Kicsit nehezebb váltani egy ilyen világból 27 évesen mint aki eleve egy gyárban kezdte 18 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!