Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak ha szétunom...

Mit csináljak ha szétunom magam a munkahelyen?

Figyelt kérdés
önkormányzatnál dolgozok mint mérnök, napi 20 perc munkám van, utána meg semmi. De szó szerint semmi. Az a baj hogy az irodai gépen nem netezhetek, a telefonozást is meguntam már. Volt hogy könyvet vittem be de azért meg a főnök cseszett le hogy munkaidőben ne könyvet olvassak. Szoktam sétálgatni de azt is meguntam. Előbb elmenni kifejezetten tilos, csak pénteken szabad lelépni 2kor.
2023. febr. 20. 20:36
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%

Ha ennyire rossz keress másik állást ahol nem unatkoznál.

Más tippem nagyon nincsen.

2023. febr. 20. 20:42
 2/24 anonim ***** válasza:
30%
Gondolom neked is van egy felettesed, akivel kötöttél egy munkaszerződést. Nyilván abban van egy munkaköri leírás, amivel a főnököd tisztában van, és nyilván a napi 8 órából nemcsak 20 perc amit le kell dolgozni, szóval ez így nekem kicsit nem áll össze. De ha valóban így van, akkor szólj a felettesednek, hogy találjon még ki egyéb tennivalót.
2023. febr. 20. 20:42
 3/24 anonim válasza:
100%

Munkahelyvaltas?

Nekem is volt borzalmasan unalmas munkahelyem. Napi fél doboz cigi helyett kettőt szívtam. Könyveket olvastam, telefonoztam. Rengeteg kávét, energiaitalt és Colat ittam. Beszélgettem emberekkel, de mivel a legtöbb dolgozó férfi volt így hamar nyomulni kezdtek. Mivel párkapcsolatban éltem ignoraltam őket.

Nehéz volt felmondani, mert a fizetés kiemelkedő volt, de megtettem.

2023. febr. 20. 20:43
 4/24 anonim ***** válasza:
58%

Hát én előző munkahelyemen mindig filmeztem vagy beszélgettem. Ezért van 3 gyakoris fiókom és mind 2 ezer válasz körül 70%+ pozitív visszajelzéssel. 😂

A dumálgatás az amivel ellehet ütni egy darabig az időt. Tölts le mindig új játékokat a telefonra. Könyveket lehet olvasni a telón is.

2023. febr. 20. 20:43
 5/24 anonim ***** válasza:
84%

Adj hálát az égnek hogy még nem küldtek el. El se fáradsz és még fizetést is kapsz. Álommelóóó! :)

A viccet félretéve nincs valami olyan hobbid amivel szép csendben ellehetsz?

Akár telón szakcikkek olvasása, vagy nyelvtanulás.

Esetleg írás.

Vagy gyakorikérdésezz! :)

2023. febr. 20. 20:47
 6/24 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem kávézok és nem dohányzok. És nem tudok gyakorizni sem. Van egy felettesem de ő vele kétszer találkoztam az elmúlt egy évben mert neki "nem kell bejárni". Minden tervezési és kivitelezési munkát alvállalkozó cégek végeznek akiket az önkormányzat választ ki, úgyhogy mi nekünk semmi dolgunk egész nap. Napi 2 előadói ívet kell kitöltenem, de az 10-20 perc. Telefonon próbáltam sorozatot nézni a székben, de 1-2 órát bírtam csak.
2023. febr. 20. 20:50
 7/24 A kérdező kommentje:
nincs wifi itt, a mobilnetem 90 gb de sikerült 3 nap alatt lemeríteni
2023. febr. 20. 20:51
 8/24 A kérdező kommentje:
Ja és mindenkinek külön irodája van kb. és úgy tapasztaltam hogy a többi kolléga nem szívesen cseverészik mikor átmegyek hozzájuk unalmamban.
2023. febr. 20. 20:54
 9/24 anonim ***** válasza:
86%
Nincs felvétel?
2023. febr. 20. 20:58
 10/24 anonim ***** válasza:
68%

A többi kollégának sok a dolga vagy elfoglalják magukat?

Esetleg felajánlhatnád hogy segítesz nekik.

2023. febr. 20. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!