Nem akarok dolgozni menni, mit egyek vagy igyak, hogy hasmenésem legyen? Több lent.
Figyelt kérdés
Nem szeretnék dolgozni menni oda többet, mert nagyon csúnyán beszél velem a főnök és igazságtalanul bánnak velem, de muszáj ott dolgoznom június végéig mert még iskolás vagyok és csak szakmai gyakorlaton vagyok a boltban. Anyám is volt már benn a boltban beszélni a főnökkel, de nem használ semmi, ilyeneket mond nekem a főnök aki egy idősebb nő, hogy te semmit érő, minek jöttél megint ide reggel, jobb lenne ha nem jönnél többet, mindig kirúgással fenyeget. És azt mondja a szemembe hogy te szarházi, te fogyatékos. Nagyon csúnyákat, ha jól tudom ennyire csúnyán nem szabadna beszélni a főnöknek a tanulókkal, de semelyik dolgozóval sem.2023. febr. 19. 10:21
21/26 anonim válasza:
20. Nekem is sokszor rosszul esik a lepontozás, de itt már csak így megy sajnos. Nem számít milyen hasznos választ adsz, könnyebb a szívüknek ha lepontoznak. De nekik csak ennyi örömük van az életükben. 😁
22/26 anonim válasza:
Minek tanulsz boltosnak? Alig lehet pénzt keresni vele.
23/26 A kérdező kommentje:
Boltosnak vettek fel sajnos.
2023. febr. 19. 15:53
24/26 anonim válasza:
1) Mindenképpen jelentsd az iskolában. Ki az a "mindenki", aki azt mondja, nem lehet váltani? Édesanyád helyében beszélnék az osztályfőnököddel, de akár az igazgatóval is, ha az ofőd mondja, hogy nem lehet váltani - az a bolt szerződésben áll az iskolával, nem mondhat ilyet, hogy kirúg, meg minek mentél oda. 2) Milyen bolt ez? A nő a tulajdonos? Ha nem, akkor neki is kell, hogy legyen főnöke. Ha pedig ő a tulajdonos, akkor miért kötött szerződést a sulival, ha láthatóan a háta közepére kívánja az ingyen segítséget?
25/26 A kérdező kommentje:
Nő a tulajdonos, kis coop ez.
2023. febr. 22. 04:33
26/26 anonim válasza:
Akkor mindenképpen beszéljen édesanyád az igazgatóval. A bolt szerződést kötött az iskolával, vállalta, hogy oda mehetnek diákok gyakorlatra, nem mondhat ilyeneket, hogy kirúg, minek mentél oda. Te vagy ott egyedül gyakorlaton? Senki más nem panaszkodott már rá korábban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!