Mi van ha én nem akarok vezető lenni? Valakinek tényleg csak a pénz számít?
Ma kaptam egy emailt a cégtől ahol dolgozom, hogy gratulálnak mert a tavalyi kiemelkedő eredményeim miatt bevettek a vezető képző programba. Sokan örülnének ennek, kaptam gratulációkat a munkatársaitól is. Céges szempontból pedig ez egy kötelezően szabadon elfogadható dolog.
Én jelenkeg több árnyoldalát látom a vezetői pozíciónak mint előnyét. Igaz, hogy jobb a fizetés, nagyobb a juttatási csomag. Viszont azt is látom mennyire stresszes állandó jelleggel mindenki, hogy rendszeresen (például most is) 18-21 óráig, ritkábban de este is még jönnek tőlük az emailek.
Az, hogy hétvégén fejezikbe a munkát nekik alap. Legaláb is én ezt tapasztalom mivel több olyan emailt szoktam kapni hétfő délelőtt amit lehetetlen megírni néhány óra alatt.
Megértelek. Én se akartam soha. Aztán mégis úgy alakult, hogy az lettem.
Tényleg sokkal kényelmesebb csak egyszerű munkatársként elvégezni a feladatot, hazamenni és semmivel sem foglalkozni, minimális felelősség. Én is jobban szerettem azt.
Ahogy mondod, nem lehet mindenki vezető, hiszen akkor senki nem végezné el a munka oroszlán részét.
Aztán amikor majd a kenyeret se tudod kifizetni mert 2500 forint lesz kilója majd sírsz, hogy de jó lett volna előrébblépni...
F44.. en kiprobalnam
Bocsi a hibakert :)
hiszen tanulhatsz belole aztan mashol hasznosithatod ha itt bejonnek a szorongasaid...
Aki nem fogadja a szerencset atjatsza egy kevesbe alkalmas szemelynek..es a juttatast is
En bannam utolag ha nem szimulaltam volna hogy megtisztelo szervezonek lenni...
Kepes vagyok ra meg tudom csinalni az emberek a javamat akarjak en pedig megerdemlem a sikert a joletet a kuldetest...
Hajra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!