Nem akarok dolgozni menni, mit egyek vagy igyak, hogy hasmenésem legyen? Több lent.
#10: Nem muszáj kihúzni a gyufát ahhoz, hogy így viselkedjenek az emberrel. Nekem az éttermi gyakorlaton volt nagyon bunkó a főnökasszony. Vagy levegőnek nézett egész nap, vagy beszólogatott, hogy milyen sovány vagyok és nem látszik rajtam, hogy szoktam enni.
Az egyik felszolgáló még ennél is rosszabb volt. Napi szinten elmondta, hogy neki nem tetszek, mert egy csontkollekció vagyok. Minek jártam főiskolára, mert egy baromság. Miért nem szakközépbe jártam és további szép szavak, amiket nem írnék itt le mert csúnyábbak ezeknél. Volt hogy törölgettem az evőeszközöket és konkrétan elkapott a sírás.
Pedig én ekkor 22 éves voltam. Nem is egy kisgyerek, de gyomorgörccsel jártam be, olyan rosszul éreztem ott magam. De hát muszáj volt a gyakorlatot teljesíteni.
Vannak nagyon rosszindulatú emberek, akik a semmiért is belekötnek a másikba és élvezik, hogy alázhatnak.
28N
#13 vagyok
#14 ezt nem tudtam, nem élek Magyarországon szóval nem vagyok az összes szabályzattal tisztában.
A direkt betegség, hasmenés nem jó, mert ugye ha 20%nál többet hiányzol, (gyakorlatnál 20% van, nem 30), akkor valószínű évet kell ismételj vagy vizsgázni kell. Gyakorlatnál nem tudom, pontosan, mi a menete.
A hangfelvételekkel kapcsolatban: igen, valóban illegális, és személyiségi jogokat sért, DE: egy peres ügyben, bíróságon ettől függetlenül elfogadják bizonyítékként. Természetesen nem teheted meg, hogy felveszed és kirakod a nevével valamelyik közösségi platformra, de megteheted, hogy felveszed titokban, majd feljelented becsületsértésért, ahol először csak elmondod, hogy miket mond neked, másodszor tanúkat próbálsz szerezni. Ha az illető nem tagadja, amit tett, illetve a tanúk is megerósítik, hogy neked van igazad, akkor a hangfelvétel maradhat titokban. Ha viszont tagadja, ráveszi a kollégáit, hogy hamisan tanúskodjanak, akkor előhúzhatod a hangfelvételt, igenis figyelembe fogják venni, és ő fog rosszabbul járni. Amiket mond neked, az egyébként kimeríti a becsületsértésért fogalmát, akkor is, ha jogos kifogása van a munkáddal szemben. Azt ugyanis tényekkel alátámasztva, tárgyilagosan kell közölnie. Ne hagyd magad, felléphetsz vele szemben! Maradj nyugodt, ha szóban inzultál, sérteget, tök nyugodt hangon kérdezd meg, hogy mi a konkrét kifogása a munkáddal szemben, illetve Mondja meg, hogyan tudnád a munkád eredményesebben végezni, ő ugyanis pont azért van ott.
#18: Szépen le is lettem pontozva. Nem tudom mi rosszat írtam. SAJÁT tapasztalatot írtam le.
Kívánom akkor, tapasztalják meg milyen jó mikor a semmiért, vagy épp a kinézetedért aláznak napi szinten. Az itteni emberek szerint ez teljesen normális dolog. Hú de undorító ami itt megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!