Tetszik egy lány a munkahelyrol,de nem merem leszolitani, nehogy kibeszéljenek. Hogy tudnám ezt a "fellángolást" elűzni?
Figyelt kérdés
Egy részlegen dolgozunk,de ő az utánunk lévő műszakban van, és ahogy jön be muszakátadáskor, abban az 5-10 percben allandoan őt nézem,nem tudom levenni róla a szemem. Hogy tudnám elűzni ezt a fellangolást?2023. febr. 16. 22:41
41/50 anonim válasza:
Jobb lett volna, ha konkrétan elhívod. Akkor legalább lenne bizonyosságod, hogy nem érdekled... Illetve lehet, esélyt adott volna. Vannak, akik alapból hűvösebbek olyanokkal, akiket még nem ismernek.
Így mos csak őrlődsz...
43/50 anonim válasza:
Ha nem foglalkozik veled, le kell szarni
44/50 anonim válasza:
43
Nem olyan egyszerű az. Engem most levegőnek néz az a kolleganő, akibe beleszerettem. Mondják, hogy ne foglalkozzak vele. De hogyan? Folyton rá gondolok. Pokoli!
45/50 anonim válasza:
Mondogasd azt magadnak hogy otthon várja a pasija
Addig mondogasd amig el nem hiszed
Nekem segitett
46/50 A kérdező kommentje:
45os: Az a baj ezzel, hogy tisztán tudom hogy nincs és sose volt pasija, bizalmas forrásból tudom :) .
jan. 12. 12:21
47/50 anonim válasza:
Szuz? Hany eves? Akkor valami gebasz van vele ha meg mindig szuz
48/50 A kérdező kommentje:
31-32, de nagyon válogatós...
jan. 12. 16:47
49/50 anonim válasza:
Ennyire senki sem az... Mármint egy tűrhetően kinéző nő akármennyire is nagyra van magával, nem fog várni 30 éves koráig. Ha nem is voltak komoly kapcsolatai, dugópajtijai biztosan.
Esetleg frigid/aszex
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!