Tetszik egy lány a munkahelyrol,de nem merem leszolitani, nehogy kibeszéljenek. Hogy tudnám ezt a "fellángolást" elűzni?
Figyelt kérdés
Egy részlegen dolgozunk,de ő az utánunk lévő műszakban van, és ahogy jön be muszakátadáskor, abban az 5-10 percben allandoan őt nézem,nem tudom levenni róla a szemem. Hogy tudnám elűzni ezt a fellangolást?2023. febr. 16. 22:41
21/50 anonim válasza:
#19 Az mindig megoldja csak hosszútávon elég unalmas a jobbkéz..egyeseknek bal
22/50 anonim válasza:
#19, hiába ránt rá a kérdező,ha közben a csajra gondol. Ez már valami mélyebbe ment át. Kérdező, a munkán kívül van ami lekössön, elterelje a figyelmed? Lehet afelé kéne tendálni.
23/50 A kérdező kommentje:
Hat ami azt illeti nem nagyon, tegnaptól a hét további részében szabadságon vagyok, elkezdtek futopadozni, de nem sokat segített a "figyelemelterelesben"
2023. júl. 13. 13:51
24/50 anonim válasza:
Keress fel egy rosszlànyt. Hidd el jobb lesz utána
25/50 anonim válasza:
Még mindig rajta kattogsz? De miért nem szólítod meg vagy írsz rá vagy valami?
26/50 A kérdező kommentje:
#25 Még sajnos rajta kattogok allandoan. Facebookon rairtam, de nem mutatott érdeklődést. Nem kérdezett vissza a szovegeimre, pedig igyekeztem úgy fogalmazni.
2023. szept. 14. 13:28
27/50 anonim válasza:
Hagyd a francba. Egyértelmű hogy nem nyitott az ismerkedésre.
28/50 anonim válasza:
1. Ne szólítsd le, hanem szólítsd meg!
2. Ha nincs feleséged, akkor engedj a "fellángolásnak", ami lehet, hogy nem is az.
3. Teremts kapcsolatot valamiképpen.
10 Dehogyis.....
29/50 A kérdező kommentje:
Szerintem se fellangolas, nem csak ilyen agybaj. Bemeselem magamnak hogy kell nekem,pedig kb 10 évvel idősebb is nálam,plusz ugye nem szimpatizal velem. Csak az a baj, hogy amikor rá gondolok, vagy meglatom,akkor nem bírom levenni róla a szemem.
2023. szept. 15. 08:35
30/50 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!