Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tetszik egy lány a munkahelyro...

Tetszik egy lány a munkahelyrol,de nem merem leszolitani, nehogy kibeszéljenek. Hogy tudnám ezt a "fellángolást" elűzni?

Figyelt kérdés
Egy részlegen dolgozunk,de ő az utánunk lévő műszakban van, és ahogy jön be muszakátadáskor, abban az 5-10 percben allandoan őt nézem,nem tudom levenni róla a szemem. Hogy tudnám elűzni ezt a fellangolást?

2023. febr. 16. 22:41
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Házi nyúlra nem lövünk, abból mindig csak baj van.
2023. nov. 17. 15:18
 32/50 anonim ***** válasza:
93%

Ne foglalkozz azzal, hogy ki mit szól (na).

A saját életeddel foglalkozz. Nevess szembe mindenkit.

2023. dec. 11. 23:59
 33/50 anonim ***** válasza:
77%
Hagyd a g-ecibe
2023. dec. 12. 07:22
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindhárom műszak tudja, hogy rítam egy kolleganő miatt. Na és? Legalább megpróbáltam.
2023. dec. 24. 07:15
 35/50 A kérdező kommentje:

34es,: Hogy reagált a csaj rá?

Mennyire piszkálnak a többiek ez miatt?

Ha nem jöttetek össze, akkor kerulod és nem szólsz hozzá?

2023. dec. 24. 12:42
 36/50 anonim ***** válasza:

35

Mármint a rívásra? Megkérdezte, hogy de hát miért kell sírni... Én erre rávágtam, hogy mert nagyon szeretem. Azt mondta, hogy ő korántsem olyan jó, mint amilyennek szerinte én látom blabla...

Elég hosszú sztori... Amúgy amikor elhívtam, igent mondott, és végül találkoztunk is.

De miután kiderült, hogy beleszerettem, már nem akart többet találkozni.

Tulajdonképpen ő kerül engem 😅 Én meg majd' belepusztulok.

Elvileg volt, hogy gúnyolódtak rajtam a kollégák az ő műszakjában. Amikor megtudtam, elég rosszul esett... De most már úgy vagyok vele, hogy le van sz rva.

Amúgy szemtől szemben senki sem piszkál. És van két kolleganő, akik lelkileg támogatnak engem. Velük kell foglalkozni, nem a gúnyolódókkal.

2023. dec. 24. 14:52
 37/50 A kérdező kommentje:
Jaaa én azt hittem,hogy az autokorrekt kijavitott téged és a rítam helyett írtamra gondoltál 🤣🤣
2023. dec. 24. 18:17
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan zokogtam a mosdóban. Nem is egyszer... Elvileg mindenki tudja. De nem érdekel.
2023. dec. 24. 20:29
 39/50 anonim ***** válasza:
100%

#38, le kell tojni őket, én is bőgtem már pasi miatt nyilvános helyen, nem érdekelt. Mintha másnak ne lett volna soha szerelmi csalódása...

Kérdező, lassan egy éve írtad ki a kérdést, azóta valami fejlemény, változás?

2023. dec. 25. 10:47
 40/50 A kérdező kommentje:
39es: annyi hogy igyekszem kerulni muszakvaltaskor . Volt alkalmam beszelgtest kezdemenyezni vele, de közömbösen viselkedett,nem érdekeltem. Azonban otthon allandoan rá gondolok, az "egómat" sértette ez a visszautasítás.
2023. dec. 25. 11:30
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!