Mi a véleményetek az olyan emberekről, akik félévente, évente váltogatják a munkahelyüket?
19 évesen mentem egyetemre, ekkor még nem tudtam a szakommal kapcsolatban dolgozni.
20 évesen, másodévesen keztem szakmai tapasztalatot szerezni egy kis startup-nál.
21 évesen, harmadévesen váltottam, (mert nem ment jól a cégnek meg mert már volt tapasztalatom, amivel felvettek jobb helyre) nagy cégnél gyakornokoskodom jelenleg.
22 évesen váltani fogok, mert külföldre megyek mesterképzésre (és hiába lehetek full online, szeretnék néha jelen lenni, plusz külföldön többe kerül az élet)
Lehet, hogy nyáron már külföldön fogok dolgozni, ez esetben szeptemberben váltani fogok, hogy tudjam egyetem mellett csinálni.
Váltanék, ha lenne okom rá a mester alatt.
Utána, 24 évesen mindenképp váltok majd, mert lesz mesterdiplomám plusz hazaköltözök.
A fentiek közül szerintem mindegyik teljesen érthető ok, illetve kevesen vannak, akik ezeket a lépéseket el tudják kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!