Junior programozók vagy szoftverfejlesztők milyen feladatokat kapnak munkahelyükön?
Abból amit láttam kezdetnek kisebb horderejű kódváltoztatásokat kapnak.
Ez azért jó mert kezdetben inkább az a lényeg, hogy ismerd meg min dolgozol és hogy működik a fordítás és a promotálás.. Az elején nem veled fogják refaktorálni az egész kódbázist. 😇
2-es:
Örülök, hogy ezt írod. Most is junior poziban vagyok és nekem nagyon nehéz feladatokat adnak. Nem kisebb változtatásokat, hanem komplett új kódrészeket kell írnom segítség nélkül.
És úgy látom, hogy a többi munkatársam aki már évek óta a cégnél van, nekik nem ilyen nehéz feladatok jutnak.
Szerintem új kódokat sokkal egyszerűbb írni mint más több tízezer soros kódját átlátni / módosítani / átírni úgy hogy ne bassz el semmit és működőképes maradjon.
Mégis mire számítottál junior szoftverfejlesztőként hogy mi lesz a feladatod? A nyomtatóban kicserélni a patronokat vagy újraindítani a számítógépet a titkárnőnek ha lefagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!