Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is érzi munkahelyen az...

Más is érzi munkahelyen az agressziót?

Figyelt kérdés
Az emberek tele vannak feszkóval és általában csak verbálisan kínozzák egymást de ettől eltekintve nem egy kellemes élmény hiszen ott a levegőben az agresszió folyton.
2023. febr. 10. 09:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nálunk alapvetően jó a légkör
2023. febr. 10. 13:21
 12/23 A kérdező kommentje:

10

Ez durva azért. Ezt mondom, ha kicsit érzékenyebb vagy akkor szinte kibírhatatlan.

2023. febr. 10. 14:15
 13/23 anonim ***** válasza:
82%

12

Szerencsére rajtam nem nagyon találtak fogást, mert igyekeztem a kezdetektől távolságot tartani, mert láttam milyenek, meg a cég helyzete alapján nagyjából amúgy is erre az öldöklésre számítottam. De olyan érzésem volt, hogy itt amúgy is ilyen típusú emberek verődtek össze, akik ezt szeretik csinálni, ha egyszer ő ment ki a mosdóba sírva, akkor már alig várja, hogy visszavágózzon, vagy harmadikon élesítse a karmait "csak úgy".

2023. febr. 10. 14:18
 14/23 A kérdező kommentje:

13

A cég helyzete valóban sokat számít. Kis vagy közepes vállakozás amelyben a tulaj aktív menedzseri szerepet tölt be talán a legrosszabb mert folyamat idegbeteg lesz, hiszen az ő érdekeit sért bármilyen kis neki nem tetsző emberi megnyilvánulás és azt látom, hogy általában sikerül is egy toxikus légkört megteremtenie mert érzelmileg a többsége a kis vállalkozás tulajoknak nincs toppon, amely toxikus légkör frusztrálni kezdi a közvetlen vele/alatta dolgozókat akik ismét kevésbé intelligens ember lévén úgy érzik valakiken le kell csapolniuk ezt a mérget, azok meg nyilván a beosztottjaik, alattuk dolgozók lesznek, vagy nagyon kis vállakozás esetében egyszerűen megy az oda-vissza bullying, már akik bírják ezt.

2023. febr. 10. 14:36
 15/23 A kérdező kommentje:

8

Ez a konfliktusosdi szerintem nem elkerülhetetlen, ez generálva van személyiségzavaros személyek által akik imádják a figyelmet, az agressziót ami adrenalin löketet ad nekik, illetve elunják magukat munkahelyen és így teszik számukra élvezetessé az időt. A többség szerintem békeszerető de mindig bekerül közéjük egy-két nyughatatlan nárcisztikus-pszichopata. Lakosság 10%-a pszichopata vagy szociopata vagy nárcisztikus tehát ha 10 emberből áll a csapat már esélyes, hogy egy személy legalább ilyen.

2023. febr. 10. 14:43
 16/23 anonim ***** válasza:
66%
Persze, én is érzem. Magamban. Volt hogy egy kis köcsög beszólt nekem a cégnél, kapta is a csicskalángost, azóta nincs baj.
2023. febr. 10. 16:21
 17/23 A kérdező kommentje:

16

Sajnos sok esetben nincs más megoldás. Jómagam totál unagresszív ember is kerültem ilyen helyzetbe, hogy szakadt a cérna.

2023. febr. 10. 19:03
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
sajnos igen
2023. febr. 10. 19:05
 19/23 Darius- ***** válasza:
Igen és élvezzuk a minden napi judo vagy egyéb edzéseket a gyerekekkel.
2023. febr. 10. 21:18
 20/23 anonim ***** válasza:
84%
Igazából az agresszió az egy elég jól látszódó tény. Látszik az emberen, dühöng, ordibál, borogat, lever kettőt a fejedbe. Tiszta sor, nincs megjátszás. Inkább a láthatatlan, rejtett kígyóskodás, a passzív-agresszió a nagyon durva, ami belül fáj neked, és szinte lehetetlen elcsípni, mert jön a kimagyarázás, hogy te vagy a hülye, jót akartam, túlreagálod. Ez öli a lelket inkább.
2023. febr. 10. 21:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!