Más is érzi munkahelyen az agressziót?
10
Ez durva azért. Ezt mondom, ha kicsit érzékenyebb vagy akkor szinte kibírhatatlan.
12
Szerencsére rajtam nem nagyon találtak fogást, mert igyekeztem a kezdetektől távolságot tartani, mert láttam milyenek, meg a cég helyzete alapján nagyjából amúgy is erre az öldöklésre számítottam. De olyan érzésem volt, hogy itt amúgy is ilyen típusú emberek verődtek össze, akik ezt szeretik csinálni, ha egyszer ő ment ki a mosdóba sírva, akkor már alig várja, hogy visszavágózzon, vagy harmadikon élesítse a karmait "csak úgy".
13
A cég helyzete valóban sokat számít. Kis vagy közepes vállakozás amelyben a tulaj aktív menedzseri szerepet tölt be talán a legrosszabb mert folyamat idegbeteg lesz, hiszen az ő érdekeit sért bármilyen kis neki nem tetsző emberi megnyilvánulás és azt látom, hogy általában sikerül is egy toxikus légkört megteremtenie mert érzelmileg a többsége a kis vállalkozás tulajoknak nincs toppon, amely toxikus légkör frusztrálni kezdi a közvetlen vele/alatta dolgozókat akik ismét kevésbé intelligens ember lévén úgy érzik valakiken le kell csapolniuk ezt a mérget, azok meg nyilván a beosztottjaik, alattuk dolgozók lesznek, vagy nagyon kis vállakozás esetében egyszerűen megy az oda-vissza bullying, már akik bírják ezt.
8
Ez a konfliktusosdi szerintem nem elkerülhetetlen, ez generálva van személyiségzavaros személyek által akik imádják a figyelmet, az agressziót ami adrenalin löketet ad nekik, illetve elunják magukat munkahelyen és így teszik számukra élvezetessé az időt. A többség szerintem békeszerető de mindig bekerül közéjük egy-két nyughatatlan nárcisztikus-pszichopata. Lakosság 10%-a pszichopata vagy szociopata vagy nárcisztikus tehát ha 10 emberből áll a csapat már esélyes, hogy egy személy legalább ilyen.
16
Sajnos sok esetben nincs más megoldás. Jómagam totál unagresszív ember is kerültem ilyen helyzetbe, hogy szakadt a cérna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!