Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodában több a számítógépezés...

Irodában több a számítógépezés száma mint ami a megengedett, mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Munkaköriben is benne van, hogy napi max.6 óra és óránkénti 10 perc szünet. Ahol én vagyok ott senkit nem látok, hogy így csinálná, és bevallom engem nagyon zavar. Eddig irodai munka volt az álmom, vendéglátásban dolgoztam előtte. De az is ciki lenne ha én egyedül állnék fel, pláne hogy új vagyok. Közben 2 másik irodista ismerősöm is kikérdeztem, ők is nyomják.

Keresnétek új helyet ahol betartják ezeket a szabályokat vagy ez a szabályzat valami nagy kamu?

ma 10:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem hallottam olyan helyről, ahol betartanák.
ma 11:03
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Mi gátol meg abban, hogy óránként rövid szünetet tarts? Hozzá vagy ragasztva a székhez?
ma 11:08
 3/17 anonim ***** válasza:
16%
SOK ember lecumizna egy lovat egy irodai melóért.
ma 11:13
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem az van a munkakoriben hogy orankent 10 perc szunet a munkaban, hanem hogy a szamitogep elott vegzett munkaban. Ahogy a torvenyben is. Tehat nem 10 perc fetrenges jar, hannem 10 perc olyan munka amikor nem a monitort bamulod.
ma 11:19
 5/17 Katona Dius ***** válasza:
100%
Sehol nem tartják be, sok helyen jó, ha az ebédszünetet megkapod és nem a gép előtt dolgozva kell benyomni a kaját.
ma 11:22
 6/17 anonim ***** válasza:
Szinte sehol nem foglalkoznak ezzel. Én mindig tartok 1-2 10 perces szünetet. Viszont engem nagyon eltud kapni a "flow" mikor gép előtt tervezek vagy táblázatokat csinálok.
ma 11:26
 7/17 A kérdező kommentje:

Mármint oké, nem 10 perc szünet. De itt abszolút nincs más meló csak gépezés szinte. Tehát ha lenne 10 perc monitur nélkül, az szünet lenne.

Mi tart vissza??? Szerinted nem lenne furi, hogy az egész iroda ott ül a gépnél és te vagy egyedül az aki szünetet tart? Pláne úgy, hogy újonc vagy???

Oké, akkor mit tanácsoltok? Kicsit elkeseredtem azon, hogy ilyet tapasztaltam ott, bevallom.

ma 11:26
 8/17 anonim ***** válasza:
Vegyel kekszürös szemüveget, hidd el hogy sokat segit.
ma 11:33
 9/17 A kérdező kommentje:
Anyukám szemészeti asszisztens, nem segít sokat.
ma 11:38
 10/17 anonim ***** válasza:
8. Én próbáltam vagy 1X fajtát. Az olcsótól a drágáig, ez 40 volt. Nekem száradt tőle a szemem, és fájt.
ma 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!