Ha most kikapcsolom az internetet és kimegyek az utcára nézni a lányokat,változni fog valami?
Figyelt kérdés
Magányos vagyok.Itthon ülök a gépnél egyedül.Jó lenne most élőben lányokkal beszélgetni.De ha most kimegyek az utcára oda fog jönni hozzám egy idegen lány beszélgetni?Vagy erre kevés az esély?2021. máj. 12. 16:53
A kérdező szavazást indított:
Inkább álljon kint az ember az utcán és nézelődjön mint egész nap a gép előtt üljön
Inkább a gép előtt ülök mint hogy idegen embereket nézzek az utcán
Ha személyesen akar beszélgetni,menjen ki és szólítson meg valakit.Nem baj ha nem ismeri.
29 szavazat
1/12 anonim válasza:
Én mondjuk megijednék, ha egy srác egyhelyben állna az utcán, majd egyszercsak megszólítana. Hagyjon engem békén.
2/12 A kérdező kommentje:
Kimehetnék az utcára és nézhetném a csajokat,de jobb lesz attól nekem?Vagy pár perc után megunnám és visszajönnék gépezni?
2021. máj. 12. 16:56
3/12 anonim válasza:
"De ha most kimegyek az utcára oda fog jönni hozzám egy idegen lány beszélgetni?"
Gondolom már előfordult életed során, hogy kimentél az utcára. Emlékszel mi történt? Valószínűleg megint ugyan az történne.
4/12 A kérdező kommentje:
3 igen,nem jön oda senki.Lehet lemegyek a boltba egy fél kiló kenyérért,hátha sikerül beszélgetnem valakivel.
2021. máj. 12. 17:07
5/12 anonim válasza:
De csak okosan, nehogy valaki a végén rád hívja a rendőröket...
6/12 anonim válasza:
Meg lehetőleg ne boxeralsóban+papucsban menj ki. 😄
7/12 anonim válasza:
És az nem opció, hogy ismerősi körben nézelődjél?
Tudom, tudom...munkahely tabu, tanár-diák tabu, na de akkor mi marad? Akinek a suliban nem jött össze, annak most már mindig csak a vadidegenek maradnak? A lottó 5-ösre nagyobb esély van, mint fotó alapján vagy az utcán idegeneket nézegetve megtalálni azt, aki külsőre és belsőre is szerethető a számunkra.
8/12 anonim válasza:
Ha megszólítasz is valakit, kétesélyes a játszma: vagy elhajt (80%), mégha normálisan is közeledsz, és 20%, hogy sikerrel jársz.
Egyszer azért érdemes kipróbálni.
9/12 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy utcán lenne a legjobb ismerkedni. Én lányként (es a baratnőim is) eddig mindig kényelmetlenül éreztem magam, ha valaki megszólított az utcán/buszon. Pláne, ha a másikon is látszott, hogy izgul.
10/12 anonim válasza:
Jó, lehet ezt aranyosan is csinálni. Egyszer utánam szaladt egy nagyon helyes srác Bp-en, miután vásároltam nála egy utcai bódéban egy dobozos üdítőt. Kiszaladt a bódéból és mosolyogva a kezembe nyomott egy felfújt lufit. Annyira helyes volt! A probléma csak annyi volt, hogy épp a 6 hetes terhességi UH-ról jöttem.:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!