Ez azt jelenti, hogy vége a melónak?
Ma voltam a munkába és semmi feladat nem várt, a főnök semmivel nem bízott meg. Hiába ajánlottam magam, mondták köszönik de megoldják. Eddig melóztam velük vállvetve. Praktikám van ott, de úgy volt hogy márciustol felvesznek.
Szamomra furcsa, hogy nem kaptam semmi feladatot ma, eddig ha ilyet átéltem azt jelentette, hogy ki fognak rúgni. Akkor van az, hogy már nem kérnek meg semmire.

Attól függ mi ez a hely. Pl vendéglátásban van olyan, hogy ha uborka szezon van, mint pl most, hazaküldik a felesleges plusz embereket.
Ez nem kirúgás, csak az óraszámok lenn tartása.
Általában az szokott menni, aki a legkevesebbet tudja. Szóval ha te tudsz pultozni, kávét főzni és pincékedni, a munkatársad meg csak pincér, akkor őt küldik aznap haza.

Ez így tényleg fura..
Mondtak még valamit, vagy esetleg azóta jeleztek vissza valamit?
Igen. A főnöknő kitartott mellettem, másképp ha a drága kollégákon múlt volna, az orromon csúsztam volna.
Ennyit a vállveregetés ölelgetés színdarabról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!