Ha egy barát már nem válaszol hetek óta, az már azt jelenti hogy vége a barátságnak?
Pár hónapja még minden nap chateltünk, pár óránként 1-1 üzenet.
Pár hetente- havonta volt közös programunk, az elmúlt 1 évben mindent visszautasított, amit felhoztam.
Aztán történt valami, és már csak napi 1-1 üzenet, pár hét múlva 1-2 naponta 1-1 üzenet. AZtán 3-4 naponta. Mist már ott tartunk, hogy 3 hete nem írt vissza.
Gyerekkori barátról van szó.
Én olyan ember vagyok, hogy oda nem megyek, ahol nem látnak szívesen, 2x írtam rá az elmúlt időben, egyikre se reagált.
Nem hiszem el, hogy a mai világban, amikor egész nap telefonozik mindenki, hogy ne tudna válaszolni. Egy szép, fokozatos lekoptatás volt ez a pár hónap, én úgy veszem észre.
kérdeztem tőle pár hete még, hogy mi van vele, nagyon el van tűnve.
Nem adott rá semmilyen választ.
Hát ez van, ha neki ez jó, én megtettem mindent, hogy fenntartsuk ezt a barátságot.
Nem szeretem ezt a mondatot, de szerintem ez is a "nincs válasz is válasz" esete. Felkerested, nem reagált, újra rákérdeztél, és még mindig semmi. Jobb, ha elengeded. Nem hinném, hogy érdemes lenne nagyon reménykedni abban, hogy ennyi idő után reagál, bár sosem lehet tudni, még ha sok esély nincs is rá kimondottan, sajnos.
Átérzem a helyzeted, velem is épp ilyesmi történik :/
Sajnos igen, a mai világban mindenki a telefonon lóg. Szóval hogy nem válaszolnak annyit jelent nem érdekled őt.
Ezeket nekem is be kellett látnom sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!