Ha egy barát már nem válaszol hetek óta, az már azt jelenti hogy vége a barátságnak?
Pár hónapja még minden nap chateltünk, pár óránként 1-1 üzenet.
Pár hetente- havonta volt közös programunk, az elmúlt 1 évben mindent visszautasított, amit felhoztam.
Aztán történt valami, és már csak napi 1-1 üzenet, pár hét múlva 1-2 naponta 1-1 üzenet. AZtán 3-4 naponta. Mist már ott tartunk, hogy 3 hete nem írt vissza.
Gyerekkori barátról van szó.
Én olyan ember vagyok, hogy oda nem megyek, ahol nem látnak szívesen, 2x írtam rá az elmúlt időben, egyikre se reagált.
Nem hiszem el, hogy a mai világban, amikor egész nap telefonozik mindenki, hogy ne tudna válaszolni. Egy szép, fokozatos lekoptatás volt ez a pár hónap, én úgy veszem észre.
Nálam akkor fordul elő, hogy nem tudok válaszolni hosszabb időben, ha depresszió vgy egyéb jellegű szorongási hullám van, és nem tudok írni, mert nehogy észrevegyék rajtam. Sajnos gyerekkori verések miatt sokszor jön ilyen hullám. Régebben sok eléggé elmebeteg jellegű dolgom is volt, ezek mostanra szerencsére enyhültek. De amúgy most is eléggé autisztikus vaagyok, azon nem, vagy csak kis mértékben tudtam segíteni.
Volt egy lány a közértben (ott dolgozott), aki eléggé hasonló jellegű volt hozzám. Nagyon sok időmbe tellett, hogy össze tudjak barátkozni vele, mert Ő még nálam is zárkózottabb volt. De mégis sikerült.
Nem kell feladni, picit vártam mindig ha láttam nem megy, és valahogy feltöltődtem, és jobb életkedvvel újrakezdtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!