Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért utálják azt aki depressz...

Miért utálják azt aki depressziós, búskomor?

Figyelt kérdés

Mert például ideje korán elvesztette több szerettét.

Szerintük ő tehet a depressziójáról?

Szerintük neki is nem kell dolgoznia, hogy ki tudja fizetni a számlákat?

2023. febr. 6. 14:15
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

20

A világ tehát nem utálatos? Maga az emberi faj nem utálatos és teljesen alaptalan undorodni tőle?

Csak egy kis kezelés kell és máris szeretni fogok mindent?

2023. febr. 7. 10:46
 22/27 anonim ***** válasza:
46%

21, ilyet te hol olvastál?

A "kis kezelés"t meg pláne felejtsd el. 3-5 év pszichoterápiáról van szó, én azt nem nevezném "kis kezelés"nek. De ha ki akarsz gyógyulni, és hajlandó vagy tenni saját magadért, akkor ez megoldás.

2023. febr. 7. 10:49
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, a gyógyulás csak rajtad múlik!

Én is voltam depis, nem is kicsit.

A munkahelyemnek köszönhetem, hogy legyűrtem. Találtam új barátokat. A munka olyan volt nekem, mint egy terápia. A barátaimnak köszönhetően teljesen helyrejöttem.

2023. febr. 7. 13:45
 24/27 A kérdező kommentje:

22

Tehát a világ nem ad okot a depresszióra?

Miért nem válaszolsz a kérdésre?

2023. febr. 7. 13:53
 25/27 anonim ***** válasza:
30%

Mert ostobaságokat kérdezel, ráadásul a "tehát"tal próbálod úgy feltüntetni, mintha azt pl az én írásomból következtetted volna. Pedig semmi nincs az írásomban, amiből ezeket a következtetéseket vonhatnád le.

Senki nem mondott olyat, hogy a világ ne adhatna okot a depresszióra. A tényen ez akkor sem változtat, hogy ki lehet jönni a depressziból. MÁr csak azért is, mert ha a ivlág a hibás, akkor egyformán mindannyiunkat ér az inger, mégis vannak depressziósok és vannak akik nem. És vannak akik azok voltak, de kigyógyultak belőle.

2023. febr. 7. 13:58
 26/27 A kérdező kommentje:

25

De annak kell egy alapos agymosás, hogy ne úgy lássa a világot és mások hülyeségét cuki gesztusnak tekintse. Önbecsapás nélkül nem lehet?

2023. febr. 7. 14:04
 27/27 anonim ***** válasza:

De senki nem besézl olyasmiről, hogy cuki gesztusnak kell ítélni rossz dolgokat.

Három szint van:

1. a világ rossz dolgai megnyomorítanak, nem is látod a világ szép dolgait.

2. Látod és kivéded a világ rossz dolgait, vagy ha betalálnak fel tudsz állni maradandó sérülés nélkül. Látod és tudod értékelni a világ jó dolgait.

3. Mindenre azt mondod, hogy az jó.

A 2. pont az egészséges. Te az 1-esben vagy és azt hiszed, hogy a 3-as vár az emberre terápia után. Pedig nem, a terápia a 2es pontra segít eljutni.

2023. febr. 7. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!