Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sót tettem a vizforralóba....

Sót tettem a vizforralóba. Nagyon rossz voltam?

Figyelt kérdés
Unatkoztam, nem szoktam kavezni, a tobbiek igen, gondoltam jo poen lesz.
2023. jan. 18. 14:58
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
jo lenne egy billiard asztal a melohelyen,hogy mikor nincs melo akkor lehetne guritani párat.
2023. jan. 19. 13:01
 32/53 anonim ***** válasza:
Nem, nem erre vagyok kíváncsi, hogy bunkó vagy-e. Hanem hogy hogyan fogalmaztad meg azt, hogy szabad-e sót tenni a vízforralóba:D
2023. jan. 19. 13:06
 33/53 A kérdező kommentje:
Neeeeeem, semmi ilyesmi. Az mar kulonben is megtortent eset es amint latod nem az a kerdes lett torolve,mert még te is itt vagy :)
2023. jan. 19. 13:08
 34/53 anonim ***** válasza:

Tehát akkor nem kérdezted meg, hogy a "csínytevések" szabályba ütköznek-e, mint ahogy korábban írtad..?

Mámrint nem a GYK-n, hanem a munkahelyeden:D

Egyébként hogy vagy képes ennyire agonizálni? Mármint... nekem is naponta kb 20 perc munkám van, de nem kezdek el gyökérkedni.:D

2023. jan. 19. 13:12
 35/53 anonim ***** válasza:

Ha ennyire unatkozol, akkor miért nem váltasz munkahelyet? Vagy ennyire jól fizet, hogy nem is gondolkoztál a váltáson?

Jó módodban már azt se tudod mit csinálj...

Biliárd asztal? Az egy munkahely, még ha le is degradálod, nem pedig egy kocsma, vagy játékterem...Munka mellett lehet tanulni is, ami érdekel, és akkor ott letudnád vezetni a felesleges energiádat!

2023. jan. 19. 13:12
 36/53 A kérdező kommentje:
A fizu jo, a feladat annyi,hogy itt kell ulni egy irodaba es felvenni a telefont ha csorog vagy bevinni egy emailen keresztul erkezett rendelest a gepbe. Csomoszor van ures jarat,hogy semmi sincs. Ilyenkor logok itt vagy epp rosszalkodok valahol.
2023. jan. 19. 13:17
 37/53 anonim ***** válasza:

Youtube, Netflix smafu?:D

www.netrejtveny.hu én amúgy ezt sozktam tolni amikor nagyon unom magam:D

2023. jan. 19. 13:19
 38/53 A kérdező kommentje:

Ezen szoktam lógni,mert csomo weboldal le van tiltva.

[link]

2023. jan. 19. 13:21
 39/53 anonim ***** válasza:

Szerintem neked ez való:

[link]

2023. jan. 19. 13:23
 40/53 A kérdező kommentje:
Van tevém is, honann tudtad?:)
2023. jan. 19. 13:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!