Sót tettem a vizforralóba. Nagyon rossz voltam?
Figyelt kérdés
Unatkoztam, nem szoktam kavezni, a tobbiek igen, gondoltam jo poen lesz.2023. jan. 18. 14:58
21/53 A kérdező kommentje:
A hogyan toljak ki a kollegakkal kerdesem sajnos torolve lett. "Az oldal nem kivan segetkezni ebben". Szoval johet a "hogyan okozzak oromot a kollegaknak" haha! xD Na jok legyetek,
2023. jan. 19. 11:59
23/53 A kérdező kommentje:
Valakinek nem tetszett,igen.
2023. jan. 19. 12:20
24/53 anonim válasza:
Egyébként azt tudod, hogy az állásoddal játszol?
Csak a nagoyn alja helyen tűrik meg azokat, akik szánt szándékkal tesznek mások ellen.
25/53 A kérdező kommentje:
Vegigolvastam a Szabalyzatot es nem talaltam erre utalo pontot. Irtam nekik, kivancsi vagyok,hogy mit valaszolnak vissza.
Allasommal,ugyan mar..ha tudnad,hogy milyen birka emberek dolgoznak itt :)Meg olyan sokan vagyunk,hogy kulonben se tudnak,hogy ki volt.
2023. jan. 19. 12:29
27/53 anonim válasza:
Pont olyan birka emberek dolgoznak ott, mit te kedves kérdező! Kegyetlen, hogy ezt egy munkahelyen szó nélkül hagyják.
28/53 A kérdező kommentje:
Csak,hogy legyenek szivesek elkuldeni az erre vonatkozo pontot,mert ennem talaltam meg. Szerintem ez teljesen rendbe van,hogy megkerdezem.
2023. jan. 19. 12:45
29/53 anonim válasza:
Jó, de hogy kérdezted meg?
"lehet másokkal bszakodni a munkahelyen?":D
Vagy konkrétan "tehetek sót a vízforralóba?":D
Hogy nevezted meg azt a.. dolgot, amit művelsz?:D
30/53 A kérdező kommentje:
Egyatalan nem voltam bunko, ha erre vagy kivancsi
2023. jan. 19. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!