Magyarországon annyira rossz a közbiztonság, hogy a boltoknak több biztonsági őrt kell alkalmazniuk, mint eladót?
Figyelt kérdés
Jártam egy csomó országban, volt köztük nyugati és keleti is, de sehol nem láttam ennyi biztonsági őrt!2022. nov. 27. 13:11
2/7 anonim válasza:
Legtöbb boltban 1 biztonsági őr van, hipermarketekben meg néhány. És legalább 10-szer annyi eladó.
3/7 anonim válasza:
Nem a közbiztonság rossz hanem a fizetések ;D
4/7 anonim válasza:
Még sosem láttam egynél több őrt.
5/7 anonim válasza:
Biztonsági őr ismerősöm mondta, hogy ők nem azért vannak elsősorban, hogy a lopással foglalkoznak. A dolgozókat kell figyelniük, hogy hogy végzik a munkàjukat, hányszor megy budira, ilyesmi..
El tudom képzelni, hogy nem csak ebben a viszonylag olcsó multiban működik ez, hogy a dolgozó rabszolgàkat lesik, a tolvajok helyett.
Magyarorszàgon ennyire rossz a dolgozókhoz való hozzáállás. Itt a melós a legnagyobb "tolvaj" és közellenség.
Lopják is szét az összes rabszolgatartót, megérdemlik.
6/7 anonim válasza:
Régi rendszerből megmaradt, hogy minden mozdíthatót haza kell vinni a melóból és nagyszülők életbölcsességként tanítják hogyan kell okosba megoldani a tutit.
7/7 anonim válasza:
Én se sokszor láttam még egytől több őrt. Max nagyobb tescokban. Na de itt meg azt csinálják, hogy pofáznak egész nap. Nem nézik a kamerákat sem, csak egymásban gyönyörködnek mint a szerelmesek. Köszönni sem tudnak, nem veszik észre a vevőt. A tolvajt végképp nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!