Borsod-Abaúj-Zemplén megye rossz híre (rémes közbiztonság, gyenge infrastruktúra, kevés álláslehetőség) túlzás, vagy van valóságalapja?
A környékemen (Balatonhoz közeli város) lévő munkahelyen beszélgettem néhány emberrel, és szóba került a fent említett megye. Szinte csak rossz véleményekkel voltak róla.
Túlzásokba estek szerintetek, vagy igazat beszéltek?
Aki Borsod-Abaúj-Zemplén megyében él, az milyennek látja a lakóhelyét?
Szerintem elég szép környék, tele látnivalóval. De nem lakom ott, szóval nem látok bele a dolgok mélyébe.
Miskolcon én pl féltem, volt aki belém is kötött a villamoson.
Van valóságalapja, szállj fel egy ilyen villamosra és tapasztald meg, biztos hogy lesz valami balhézás. Én mindig tapasztaltam valami veszekedést a háttérben.
Egyébként Pesten sem rózsás a helyzet, mindig jön valaki aki tarhálni akar egy kis pénzt, alapítványnak gyűjtök, nincs pénzem jegyre egy ezres kéne, vagy nincs kajám és adj pénzt... stb. Aztán elhord mindennek ha nem adsz.
mindenütt más a probléma, de attól valós
Néha el is gondolkodom hogy egy kis országban miért van különbség nyugat és kelet között…
Csak a nem magyar lakta területekre tudok gondolni
Bár attól maga a megye meg lehetne fejlett
Meg bizonyos városon között nincs különbség
Pl Sopron vagy Győr egyáltalán nem jobb mint pl Eger, pedig az is keleten van…
Nem tudom kinek mi szép, szerintem Kelet Magyarország sokkal szebb.
Nyugat viszont gazdagabb, fejlettebb, piacképesebb, persze az is szép, de messze nem olyan nyugalmas mint a keleti tájegységek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!