Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Borsod-Abaúj-Zemplén megye...

Borsod-Abaúj-Zemplén megye rossz híre (rémes közbiztonság, gyenge infrastruktúra, kevés álláslehetőség) túlzás, vagy van valóságalapja?

Figyelt kérdés

A környékemen (Balatonhoz közeli város) lévő munkahelyen beszélgettem néhány emberrel, és szóba került a fent említett megye. Szinte csak rossz véleményekkel voltak róla.

Túlzásokba estek szerintetek, vagy igazat beszéltek?

Aki Borsod-Abaúj-Zemplén megyében él, az milyennek látja a lakóhelyét?

Szerintem elég szép környék, tele látnivalóval. De nem lakom ott, szóval nem látok bele a dolgok mélyébe.

2022. okt. 7. 18:54
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
24%
40-es még szerencse, hogy nem vertek meg ok nélkül… ez nagyon para… Belém is kötöttek már belém az avason. Az a hely valami rémes
2022. okt. 19. 06:01
 42/45 anonim válasza:
6-os, nagyjabol igazad van, peldaul Zala, Somogy, Tolna es Baranya megye hasonlo mint Borsod, de azert Gyort ne hasonlitsd hozza Egerhez. Gyor nagyobb es fejlettebb varos.
szept. 17. 20:33
 43/45 anonim ***** válasza:

Az fix hogy dupla akkora, de fejlettségben magyar megyeszékhelyhelyek között én nem látok sosem nagy különbséget…

Már a jobbak között

Székesfehérvár is nagyobb mint Eger, egyszer voltam ott, hát még unalmasabb mint Eger

Biztos vagyok benne hogy Győr is nagyon unalmas…

Debrecen is nagyobb, mégis még rosszabb mint Eger.

Egerben legalább a turizmus ott van nekik. És ahhoz képest hogy a 3 északi megyeszekhely közül az egyik, tényleg szinte alig van cigány.

szept. 17. 20:43
 44/45 anonim válasza:
Lehet hogy Sopronikent azert istenitem Gyort ennyire mert utalom a szulovarosomat es mar rohadtul menekulnek innen. Egyszer voltam Egerben atutazoban, szoval nem lattam sokat a varosbol. Az biztos hogy szep varos es nagyon keves a cigany, de a turizmuson kivul szerintem eleg unalmas varos.
szept. 17. 20:54
 45/45 anonim ***** válasza:

Szerintem is unalmas

De mo.-n Pesten kívül szerintem minden unalmas

Győrben nem voltam még, de nem tudom elképzelni hogy bármi izgalmat tudna nyújtani

szept. 17. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!