Borsod-Abaúj-Zemplén megye rossz híre (rémes közbiztonság, gyenge infrastruktúra, kevés álláslehetőség) túlzás, vagy van valóságalapja?
A környékemen (Balatonhoz közeli város) lévő munkahelyen beszélgettem néhány emberrel, és szóba került a fent említett megye. Szinte csak rossz véleményekkel voltak róla.
Túlzásokba estek szerintetek, vagy igazat beszéltek?
Aki Borsod-Abaúj-Zemplén megyében él, az milyennek látja a lakóhelyét?
Szerintem elég szép környék, tele látnivalóval. De nem lakom ott, szóval nem látok bele a dolgok mélyébe.
Az fix hogy dupla akkora, de fejlettségben magyar megyeszékhelyhelyek között én nem látok sosem nagy különbséget…
Már a jobbak között
Székesfehérvár is nagyobb mint Eger, egyszer voltam ott, hát még unalmasabb mint Eger
Biztos vagyok benne hogy Győr is nagyon unalmas…
Debrecen is nagyobb, mégis még rosszabb mint Eger.
Egerben legalább a turizmus ott van nekik. És ahhoz képest hogy a 3 északi megyeszekhely közül az egyik, tényleg szinte alig van cigány.
Szerintem is unalmas
De mo.-n Pesten kívül szerintem minden unalmas
Győrben nem voltam még, de nem tudom elképzelni hogy bármi izgalmat tudna nyújtani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!