Sót tettem a vizforralóba. Nagyon rossz voltam?
Figyelt kérdés
Unatkoztam, nem szoktam kavezni, a tobbiek igen, gondoltam jo poen lesz.2023. jan. 18. 14:58
1/53 anonim válasza:
Attól, mert te poénkodni akarsz, attól még nem kell tönkre tenni elektronikai cikkeket. Kicsit drágább mulatság, mint a só.
2/53 A kérdező kommentje:
Nyugi,tettem bele vizet is es fel is forraltam, a legtobben csak bejonnek es automatikusan ontik a vizet.
2023. jan. 18. 15:05
3/53 anonim válasza:
Te kispályás vagy, mert én a régi típusú alkoholszonda kapillárisát tettem bele a kolléga vizespoharába. 😂
4/53 anonim válasza:
Kérdező, én teljesen nyugodt vagyok, nem engem fognak elpicsázni :D Remélem a többiek is hasonlóan jól fognak szórakozni, mint te :D
5/53 anonim válasza:
A #3-as személyében meg is találtad a lelki társad. Két bolond százat csinál...
6/53 anonim válasza:
Ennyiért csak a forró kávé landolna a nyakadban.
7/53 anonim válasza:
Jobb helyeken ez már elég ahhoz, hogy behívjanak beszélgetni a főnökhöz. A kövi alkalommal repülnél.
Értem én, hogy infantilis vagy, de te meg értsd meg, hogy ezt az emberek eg yjó része nem tolerálja egy felnőtteknek fenntartott helyen.
8/53 A kérdező kommentje:
Pont toltam be az ebedemet es lattam,hogy jon a csaj, rakapcsolja a melegitot, onti ki a vizet pakolja ossze maganak a kavet, tej meg cukor...es vidaman mosolyogva kiment. Nem jott vissza,pedig szamitottam ra
2023. jan. 18. 16:13
9/53 anonim válasza:
Vízforralóba a vízen kívül semmi mást nem ajánlott tenni, mert rákaramellizálódhat, rosszabb esetben tönkre is teheti.
10/53 anonim válasza:
Nem elég, hogy baromságot csináltál, de még azt sem tudtad normálisan végrehajtani... Tehát túl kevés sót tettél bele ezek szerint, és én a helyedben inkább örülnék ennek, mert lehet a nyakadban landolt volna.
Amúgy elég szomorú, hogy unatkozol a munkahelyeden és ilyen általad jól vélt poénnal ütöd el az időt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!