Sót tettem a vizforralóba. Nagyon rossz voltam?
Igazán dicséretes.
Remélem te is hasonlóan jól fogsz szórakozni, ha veled csinálnak hasonlót, vagy esetleg durvábbat és majd mindenki rajtad fog röhögni.
Ja bocs, lehet veled nem fogják, mert több értelmi szinttel rendelkeznek a kollégáid, mint Te.
Őszintén te hány éves vagy? Remélem valamelyik kollégád jól megruház mostmár.
Csak egyszer jöjjön rád a cifra fosás és ne legyen Wc papír a közeledben sem!
Volt mar 1-2 last minute pillanatom,de azert sose ment a gatyoba :)
Egyik kedvencem amikor a teszko wc be mentem es a pultra kirakott nyomos szappanos palackot behajitottam egy bent ulo ember fejere. Hat azon en akkorat nevettem..hja meg most is nevetek :) Persze nyilvan kispuriztam gyorsan es a kijarat elott alldogaltam es hallottam,hogy kiabal bent mindenfelet xD haz az hatalmas volt HAHA!
Remélem a munkádat is olyan hatékonyan végzed, mint ezt a sok baromságot, amit más emberek ellen követsz el.
Amúgy mi a célod, hogy ezt a kérdést kiírtad, illetve megosztod velünk az egyéb hülyeségeidet?
Trollkodsz?
Fogadjunk a fele sem igaz, amit leírtál, mert végre hajtani már nincs merszed...bár nem biztos, mert amennyi IQ szinttel te rendelkezhetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!