Ki van még itt rajtam kívül, akit januártól kirúgtak? Hogy viseltétek? ☹️
Figyelt kérdés
2023. jan. 5. 16:34
31/36 anonim válasza:
Szia ! Nagyon örülök neki és elhiszem, megértem, hogy aludni sem tudtál és így viselted a történteket.
Minden jóra fordul , sok sikert kívánok és ha nem felejted el és lesz kedved, írd meg , milyen az új munka. Megkapod. 🍀
32/36 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a kedves válaszodat és azt is, hogy szurkolsz nekem. Majd megírom, mi lesz. 😊
2023. ápr. 2. 19:27
33/36 anonim válasza:
Én a 4-es válaszoló vagyok.
Március 1-től dolgozom (igaz nem a legjobb munkát) de legalább van valami.
Van pénzem és kimozdulok itthonról.
Mivel egyedül élek addig is emberek között vagyok ameddig dolgozom.
34/36 anonim válasza:
Négyes, de jó, örülök neki !
Annak is,hogy a pozitív oldalait látod ! Milyen munkád lett, ha megkérdezhetem ? Majd időközben akad jobb. :)
35/36 A kérdező kommentje:
Nekem nem sikerült sajnos. 🥺☹️ Mindegy, beletörődtem. 😐
2023. ápr. 11. 10:37
36/36 anonim válasza:
Oh, nagyon sajnálom...
Pihend ki magad lelkileg és vágj bele új lendülettel, valami jobb úgyis sikerül előbb - utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!