Ki van még itt rajtam kívül, akit januártól kirúgtak? Hogy viseltétek? ☹️
Figyelt kérdés
2023. jan. 5. 16:34
21/36 anonim válasza:
Egész jól, pont ma kaptam meg végkielégítést.
Megvan már az új hely ahol sokkal több lesz a fizu és egy hét múlva kezdek.
22/36 anonim válasza:
Nálunk a banda 60%-át lelépítették dec 31-ig.
(világítástechnika) olyan 500 ember ment a levesbe.
A maradék 40% se örülhet mert úgy hírlik márc 31-ig maradnak csak ők is, aztán helló ők is mennek, a cég meg végleg leáll
23/36 A kérdező kommentje:
16-os: köszönöm kedves soraidat. Próbálom én is a dolgok jó oldalát nézni...
2023. jan. 6. 16:25
24/36 A kérdező kommentje:
18-as: esetleg iskolai könyvtárban próbáld meg. Ha szakképzett vagy, menni fog!
2023. jan. 6. 16:26
25/36 A kérdező kommentje:
22-es: azzzz de durva! 😮😯
2023. jan. 6. 16:27
26/36 anonim válasza:
Sajnálom :/ Van valami perspektívád hogy hol folytatod?
27/36 A kérdező kommentje:
Még nincs semmi ötletem. Most még ott tartok, próbálom kiheverni ezt az egészet. A jövőmet nem tudom elképzelni.
2023. jan. 6. 22:23
28/36 anonim válasza:
Hát azért sok időt ne adj magadnak, minél hamarabb elkezdesz vadászni, annál hamarabb sikerül kifogni valamit.
29/36 anonim válasza:
Sziasztok, mi van Veletek azóta ? Olvassátok még a kérdést ? Találtatok munkát azóta és feldolgoztátok az elküldést ?
30/36 A kérdező kommentje:
Szia.
Nagyon úgy néz ki, hónap közepétől lesz munkám. Remélem összejön. A világ legboldogabb embere lennék, ha összejönne.
A kirúgásomat nehezen tudtam feldolgozni. A 2. hónaptól kezdve aludni sem tudtam már. Nem szeretem az igazságtalan dolgokat, remélem többször nem lesz hasonlóban részem.
2023. ápr. 2. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!