Volt már olyan kollégátok, aki nagyon nyalt a főnököknek? Hogy viseltétek?
Figyelt kérdés
2019. aug. 1. 06:18
2/19 A kérdező kommentje:
Hát hányingerem van tőle, de én tettem fel a kérdést.
2019. aug. 1. 06:33
3/19 anonim válasza:
Van, es nagy ivben tojok rá, engem nem erint hátrány emiatt.
4/19 anonim válasza:
Olyanok voltak, akik szoptak a főnöknek. Nem érdekelt, mert a munkában nem érintett hatrányosan, akkor meg kinek mi köze hozzá?
5/19 anonim válasza:
Nem csak volt, de meg van is. Egyik egy beszedhibas az "r" helyett "l" ejtett ki atya-gatya azt hallgatni egesz nap. Nagyon vissza kellett fognom magamat, hogy ne röhögjem ki. Csúcspont az volt amikor a rokona aki nem eleg, hogy raccsolt de artikulátlanul is beszélt ott feladtam. Ket nyálgép. Az uj munkahelyen is van eleg sok nyalókás de szemely szerint nem erint a dolog mivel egyedul dolgozok.
6/19 anonim válasza:
Volt. Alapból nem érdekelt volna, csak az volt a gond, hogy elnéztek neki mindent, és mindenért én voltam a hibás helyette. Mondanom sem kell, igencsak megutáltam az efféle viselkedést.
7/19 anonim válasza:
Aki szakmailag nincs ott, az másképp kompenzál, vagy csak így könnyebb. Mindenhol vannak ilyenek.
8/19 anonim válasza:
Volt olyan, aki ezzel próbálkozott. De nem jött be neki, mert a főnök nem hülye, és őt az érdekli, hogy ki hogyan dolgozik, nem a nyalás.
9/19 anonim válasza:
Volt ilyen, de "Megtalálja zsák a foltját" alapon meg is érdemelték egymást. Érdekek miatt van ez a nyali-fali: vagy, hogy előrébb jusson, vagy, hogy a hibáit palástolja, fedezze valaki,
Engem inkább azok zavarnak jobban, akik a főnök közelében nyalnak, távolodva tőlük, meg fikázzák. "Jól telt a hétvégéd?", a a háttérben meg "Már megint Xországban volt..."
10/19 anonim válasza:
Igen volt,felvette azt a szlenget,folyamatosan ugrott a feladatra,klikkesedő hatása lett mert beolvadt a főnökökhöz ès voltunk mi többiek,amíg ő mindenfèle komolytalan kisállat témát meg lakberendezési témát körbejárt,hangos kacagások,oda nem illő bókok.Szerintem igen is tudja zavarni az embert, mert teljesen indokolatlan.Én nem viseltem, az ilyen embert nem sokra tartom aki leveti a szemèlyiségét és azonosul A céggel,meg az idiótàkkal,még beszédstílusban is.Már nem dolgozom ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!