Volt már olyan kollégátok, aki nagyon nyalt a főnököknek? Hogy viseltétek?
Volt.
Irritáló volt. Nagyon kellett nyalnia, mert sem végzettsége sem gyakorlata nem volt. Mégis odáig nyalta magát, hogy őt vegyék fel.
Már nem dologozom ott.
Volt és van is. Igazából nekem csak jó, mert ha fizetésemelést akarok, akkor csak el kell hintenem a nyaligátor előtt, hogy hó végén lelépek, ő persze megy árulkodni a főnöknek, engem meg automatikusan azzal hívnak be az irodába, hogy mennyi emelést adjanak. :D Mondjuk az irritáló, mikor a főnök szellemileg sérült unokaöccsének a faviccein nevetgél, holott semmi poén nem volt benne, csak ugye ez is a nyaláshoz tartozik.
Különben semmi bajom az ilyen emberekkel, mindenki úgy boldogul, ahogy tud. Nekem nem lenne hozzá gyomrom, a gerincemet se dobom el, reggelente meg szeretek EMBERT látni a tükörben, de ha ők így akarják, csinálják. Azt nem bírom csak, mikor valaki láthatóan nyalizik, de amikor szóba kerül, akkor tagadja, sőt, megpróbálja másra fogni.
Mindenhol van olyan kolléga, aki nyal a főnöknek, a gond az, ha a főnök nem kezeli a helyén a dolgot. Ahol most dolgozom, ott pl. a nyalis pletykafészkektől begyűjti az infót a főnökség, de ugyanúgy leszarja őket is, mint minket többieket. Itt ugyanis nagyon éreztetik a dolgozókkal, hogy ki a főnök.
De volt már olyan helyem is, ahol gyakorlatilag a nyalógép irányított, mert a főnök alkoholista volt és sokszor nem tudott céget vezetni, annyira rossz állapotba került. Ez a rosszabb eset.
Summa summárum: az első szituációban nem érdekel, ki hogy nyal, mert nincs kivételezés,a másodikban viszont szörnyű volt a hangulat a munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!