Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt már olyan kollégátok,...

Volt már olyan kollégátok, aki nagyon nyalt a főnököknek? Hogy viseltétek?

Figyelt kérdés
2019. aug. 1. 06:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
Engem jobban bosszant, amikor valakit azert szolnak meg, mert csupan oszinten kedves, es ezt masok nyalizasnak tekintik. Na az undorito masok reszerol. En peldaul szeretem az embereken eszrevenni a szep, ill. pozitiv dolgokat, es nem szegyenlek a fonokhoz is intezni par jo szot. Azt senki nem veszi eszre, ha oket konkretan megdicsertem, de ha a fonokot, akkor "hujjuj, ez nyalizik". Szomoru ez a gondolkodas.
2019. aug. 1. 09:26
 12/19 anonim ***** válasza:
78%

Volt.

Irritáló volt. Nagyon kellett nyalnia, mert sem végzettsége sem gyakorlata nem volt. Mégis odáig nyalta magát, hogy őt vegyék fel.

Már nem dologozom ott.

2019. aug. 1. 10:00
 13/19 anonim ***** válasza:
43%
Nem értem mi azzal a baj, ha egy alkalmazott jóban van a főnökével:D Annyira tipikus nagymagyarok vagytok... Irigy, rosszindulatú majmok.
2019. aug. 1. 11:10
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem, de engem néztek nyalizósnak, ami fájt, mert semmi hátsószándékom nem volt - csak jót akartam.
2019. aug. 1. 12:11
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
13: Jóban lenni valakivel és nyalni valakinek nem ugyanazt jelenti. Nyilván az elsőben nincs semmi rossz.
2019. aug. 1. 12:27
 16/19 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%

Volt és van is. Igazából nekem csak jó, mert ha fizetésemelést akarok, akkor csak el kell hintenem a nyaligátor előtt, hogy hó végén lelépek, ő persze megy árulkodni a főnöknek, engem meg automatikusan azzal hívnak be az irodába, hogy mennyi emelést adjanak. :D Mondjuk az irritáló, mikor a főnök szellemileg sérült unokaöccsének a faviccein nevetgél, holott semmi poén nem volt benne, csak ugye ez is a nyaláshoz tartozik.

Különben semmi bajom az ilyen emberekkel, mindenki úgy boldogul, ahogy tud. Nekem nem lenne hozzá gyomrom, a gerincemet se dobom el, reggelente meg szeretek EMBERT látni a tükörben, de ha ők így akarják, csinálják. Azt nem bírom csak, mikor valaki láthatóan nyalizik, de amikor szóba kerül, akkor tagadja, sőt, megpróbálja másra fogni.

2019. aug. 1. 12:32
 17/19 anonim ***** válasza:
91%

Mindenhol van olyan kolléga, aki nyal a főnöknek, a gond az, ha a főnök nem kezeli a helyén a dolgot. Ahol most dolgozom, ott pl. a nyalis pletykafészkektől begyűjti az infót a főnökség, de ugyanúgy leszarja őket is, mint minket többieket. Itt ugyanis nagyon éreztetik a dolgozókkal, hogy ki a főnök.

De volt már olyan helyem is, ahol gyakorlatilag a nyalógép irányított, mert a főnök alkoholista volt és sokszor nem tudott céget vezetni, annyira rossz állapotba került. Ez a rosszabb eset.

Summa summárum: az első szituációban nem érdekel, ki hogy nyal, mert nincs kivételezés,a másodikban viszont szörnyű volt a hangulat a munkahelyen.

2019. aug. 1. 17:51
 18/19 A kérdező kommentje:
Engem az bosszant, hogy ez a kolléga lusta, nagyon sokat hibázik, mégis elképesztő módon többet keres és jobban meg van becsülve, mint az előző kolléga, akit fele ennyi hibázás miatt kirugtak...
2019. aug. 2. 19:46
 19/19 A kérdező kommentje:
És mért? A nyalás miatt. Mert abban az egyben nagyon profi. Én meg rosszul vagyok az egésztől..
2019. aug. 2. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!