Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki van még itt rajtam kívül,...

Ki van még itt rajtam kívül, akit januártól kirúgtak? Hogy viseltétek? ☹️

Figyelt kérdés

2023. jan. 5. 16:34
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
75%
Fel kell készülni erre. Egy csóka mondta az egyik podcastbe.
2023. jan. 5. 19:02
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Engem közvetlenül karácsony előtt. Nem viseltem kifejezetten rosszul, mert nem tudtam mit kezdeni vele. Semmi előzménye nem volt, olyan idióta indokokat mondott a szakmai vezetőm, hogy csak néztem. Mindegyik az a kategória, amit el lehetett volna intézni egy félmondatos figyelmeztetéssel, hogy "Hallod, legközelebb ne így csináld már, mert nem jó". De semmi ilyet nem kaptam. Minden szép volt és jó, tökéletes, mikor kérdeztem. Aztán mielőtt elmentem volna szabira, kirúgtak.

Az egyetlen, amit mondani tudtam, hogy ok.

2023. jan. 5. 19:22
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Azért az milyen már, hogy pont karira kirúgni valakit, hát... :(
2023. jan. 5. 19:37
 14/36 A kérdező kommentje:

10-esnek: köszi az együttérzést. Még nem tudom, mihez kezdjek. Semmi ötletem nincs, merre mehetnék tovább. Gondolkodtam a vendéglátáson, de azt nem biztos, hogy bírnám.

Meg hát most senki nem vesz fel új embereket.

2023. jan. 5. 19:39
 15/36 A kérdező kommentje:
12-esnek: azzzz igen! Micsoda szemétség. Szerintem kellett a helyed valami csókonak. De akkor is oltári nagy görénység pont karácsony előtt kirúgni valakit.
2023. jan. 5. 19:41
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
14-es, kitartás, a kezdeti sokk enyhülni fog, pihenj egy kicsit és nézelődj. engem nyáron rúgtak ki, sok-sok év után, szeptemberben kezdem dolgozni újra. neked is elmúlik ez a kezdeti ijedtség, amire rátesz a depressziós téli hangulat is, utána sokkal könnyebb lesz majd.
2023. jan. 5. 19:45
 17/36 anonim ***** válasza:
82%
Nincs is szebb karácsonyi ajándék.
2023. jan. 5. 19:57
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Na, bsszus! Én meg pont most gondolkodtam azon, hogy milyen jó lenne könyvtárban dolgozni! :(
2023. jan. 5. 20:19
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Minden ágazatot fog érinteni. Akkor lesz baj ha az autóipart érinti. Rengeteg cég szállít be itthon azoknak a cégeknek meg más cégek. Kartyavárként tud összedőlni minden, ha a nagyok bedőlnek.
2023. jan. 5. 22:12
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy éve veszteséggel termelünk. (Állattenyésztés). De minden más telep veszteséges. Lassan ez a szektor is bedől. Aztán üresek lesznek a polcok. Kb az állami támogatások tartják életben ezt a szektort, de ez se tud sokáig tartani, mert ugye ezek is EUs pénzből vannak.
2023. jan. 5. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!