Ki van még itt rajtam kívül, akit januártól kirúgtak? Hogy viseltétek? ☹️
Figyelt kérdés
2023. jan. 5. 16:34
1/36 anonim válasza:
Engem még októberben. És pont akkor ment a "Spongyabob, ki vagy rúgva" című rész a tévében.
2/36 anonim válasza:
Még nem tudom, hogy kirúgtak-e, de számítok rá erősen. Most leépítések zajlanak és én szinte a legújabbak közé tartozok. Decemberben is küldtek el embereket, régieket is.
Nem tudom, hogyan viselném, keresnék munkát gondolom. A szerencse csak annyi lenne, hogy nem igazán szeretek ott dolgozni.
3/36 anonim válasza:
Milyen profilú cég volt, hogy létszámot kellett csökkenteni?
4/36 anonim válasza:
Engem nem kirúgtak hanem elküldtek mert lejárt a szerződèsem ès nem hosszabbították meg.
Nagyon rosszul viselem ..
5/36 A kérdező kommentje:
3-asnak: kulturális ágazat.
2023. jan. 5. 17:08
6/36 A kérdező kommentje:
Utolsó - sajnálom. Az tök szar, mikor az állandók maradhatnak, a határozott idősök meg repülnek, hiába jó munkaerők.
2023. jan. 5. 17:10
7/36 anonim válasza:
5: valami könyvtár vagy művház lehet akkor, ugye?
8/36 anonim válasza:
Szomorú, hogy pont arra nem jut pénz, amitől emelkedne a társadalom szellemi színvonala! :(
9/36 A kérdező kommentje:
Igen, könyvtár. De rúgtak ki muzeológust is. 🙁
2023. jan. 5. 18:15
10/36 anonim válasza:
Sajnálom!
Sok könyvtár bezárt! :(
És most mihez fogsz kezdeni, mik a terveid???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!