Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A falusi lányok mindig ilyen...

A falusi lányok mindig ilyen kis erőszakosan feltörekvőek?

Figyelt kérdés

28 éves férfi vagyok, ügyvédi irodában dolgozom már 4 éve.

Eléggé szorgalmasnak tartom magam, de fizetésemelést sajnos ezen időszak alatt nem kaptam.

2 éve érkezett egy 27 éves lány, valami Isten háta mögötti faluból, eleinte úgy tűnt, hogy nem fog sok vizet zavarni. Nos ő már most fizetésemelést kapott, úgy, hogy mindig késik és annyira szorgalmasnak sem mondanám.

A karácsonyi bulinkon, ami tegnap volt, kiderült számomra, hogy miért. A 60 éves főnökkel olyan szinten össze voltak melegedve, hogy csak néztem. Egymásba borultak, flörtöltek, talán még valami kis puszi is volt...

A csaj tipikusan olyan kis semmilyen, akiről azt hinnéd nem zavarna semmit, de kiderült, hogy miért kap több fizetést 2 év után, mint én.

Beszéltem haverokkal és mondták, hogy szinte minden pesti irodában van valami ilyen kis feltörekvő falusi nő, aki beveszi a főnöknek, ebbe bizony törődjek bele.

Tényleg jellemző a falusi lányokra, hogy ilyen módon próbálnak előnyökhöz jutni?

Kicsit csalódott vagyok, félreismertem a főnökömet és a lányt is.

2022. dec. 20. 13:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
84%
Akiben van annyi kurázsi, h eljöjjön a világvégi kisfalujából, egyértelmű, hogy többet akar elérni az életben. Szerintem ez nem baj, sőt inkább tiszteletreméltó, h nem ment 10 osztállyal/érettségivel a legközelebbi gyárba. Kérdező, ha többet akarsz tegyél érte, ha most fizuemelésre vágysz és látod, h ott nem kapsz, akkor keress másik munkahelyet.
2022. dec. 20. 17:35
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem származás függő, általában a manipulátorok szokása....
2022. dec. 21. 07:29
 23/24 anonim ***** válasza:
82%

Hát látom sok szűk látókörű él😃

Én "falusi" vagyok.

A "legközelebbi gyárban" dolgozom és jól keresek, de van mellékállásom is, szabadidőm is.

Érettségim, 3 OKJ bizim van, 1 középfokú nyelvvizsgával.

Támogatás nélkül élek, bejártam a világot, s nem sz.pt.m senki f.szát h elérjem ezeket.

Ez ember függő, ki hogyan tud érvényesülni.

Szerintem butaság lenne azért munkahelyet váltani mert van erkölcstelen munkatárs is.

Nem kell foglalkozni vele.

Ha meg veled normális el kell fogadni.

Ha több bevételt szeretnél nem másban kell keresni a hibát, hanem azon kell gondolkozni hogyan tudnád magadnak megteremteni.

Ő egyenlőre így tudja, nem vagyunk egyformák...

2022. dec. 21. 07:39
 24/24 anonim ***** válasza:
Ez nem attól függ, hogy milyen korú, falusi-e vagy városi, hanem személyiségtől, ill. hogyha benyalós / magét felszop...s / k...oid természet, akkor tudja-e, kinél érdemes ezzel próbálkozni és az illetőnek meg tudja-e adni, amit akar. És hogy erre van-e kereslet... lehet akármilyen kis ribi, ha a főnök erkölcsös. Amúgy rengeteg faluról származő nőismerősöm van, és ezek közül csak egy olyan, aki mindenkire rámászik (mondjuk ő nemcsak arra, aki nála jobb pozícióban van, hanem bárkire).
2022. dec. 26. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!