A falusi lányok mindig ilyen kis erőszakosan feltörekvőek?
28 éves férfi vagyok, ügyvédi irodában dolgozom már 4 éve.
Eléggé szorgalmasnak tartom magam, de fizetésemelést sajnos ezen időszak alatt nem kaptam.
2 éve érkezett egy 27 éves lány, valami Isten háta mögötti faluból, eleinte úgy tűnt, hogy nem fog sok vizet zavarni. Nos ő már most fizetésemelést kapott, úgy, hogy mindig késik és annyira szorgalmasnak sem mondanám.
A karácsonyi bulinkon, ami tegnap volt, kiderült számomra, hogy miért. A 60 éves főnökkel olyan szinten össze voltak melegedve, hogy csak néztem. Egymásba borultak, flörtöltek, talán még valami kis puszi is volt...
A csaj tipikusan olyan kis semmilyen, akiről azt hinnéd nem zavarna semmit, de kiderült, hogy miért kap több fizetést 2 év után, mint én.
Beszéltem haverokkal és mondták, hogy szinte minden pesti irodában van valami ilyen kis feltörekvő falusi nő, aki beveszi a főnöknek, ebbe bizony törődjek bele.
Tényleg jellemző a falusi lányokra, hogy ilyen módon próbálnak előnyökhöz jutni?
Kicsit csalódott vagyok, félreismertem a főnökömet és a lányt is.
Hát látom sok szűk látókörű él😃
Én "falusi" vagyok.
A "legközelebbi gyárban" dolgozom és jól keresek, de van mellékállásom is, szabadidőm is.
Érettségim, 3 OKJ bizim van, 1 középfokú nyelvvizsgával.
Támogatás nélkül élek, bejártam a világot, s nem sz.pt.m senki f.szát h elérjem ezeket.
Ez ember függő, ki hogyan tud érvényesülni.
Szerintem butaság lenne azért munkahelyet váltani mert van erkölcstelen munkatárs is.
Nem kell foglalkozni vele.
Ha meg veled normális el kell fogadni.
Ha több bevételt szeretnél nem másban kell keresni a hibát, hanem azon kell gondolkozni hogyan tudnád magadnak megteremteni.
Ő egyenlőre így tudja, nem vagyunk egyformák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!