A falusi lányok mindig ilyen kis erőszakosan feltörekvőek?
28 éves férfi vagyok, ügyvédi irodában dolgozom már 4 éve.
Eléggé szorgalmasnak tartom magam, de fizetésemelést sajnos ezen időszak alatt nem kaptam.
2 éve érkezett egy 27 éves lány, valami Isten háta mögötti faluból, eleinte úgy tűnt, hogy nem fog sok vizet zavarni. Nos ő már most fizetésemelést kapott, úgy, hogy mindig késik és annyira szorgalmasnak sem mondanám.
A karácsonyi bulinkon, ami tegnap volt, kiderült számomra, hogy miért. A 60 éves főnökkel olyan szinten össze voltak melegedve, hogy csak néztem. Egymásba borultak, flörtöltek, talán még valami kis puszi is volt...
A csaj tipikusan olyan kis semmilyen, akiről azt hinnéd nem zavarna semmit, de kiderült, hogy miért kap több fizetést 2 év után, mint én.
Beszéltem haverokkal és mondták, hogy szinte minden pesti irodában van valami ilyen kis feltörekvő falusi nő, aki beveszi a főnöknek, ebbe bizony törődjek bele.
Tényleg jellemző a falusi lányokra, hogy ilyen módon próbálnak előnyökhöz jutni?
Kicsit csalódott vagyok, félreismertem a főnökömet és a lányt is.
Ezt a kérdést már egyszer feltetted.
Lépj tovább!
Ne légy söpredék. Foglalkozz a saját dolgoddal.
"A falusi lányok mindig ilyen kis erőszakosan feltörekvőek?"
Nem.
A pesti lányok meg a f@szt is lesütött szemmel fogják meg?
Mindenhol van ilyen nő,mindegy honnan jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!