Egy maszek falusi kis draga aros boltban, mennyibe kerul kb egy tampon? Egy ezres eleg?
Egy ezresbol meg tudom venni?
Sajnos csak ilyen bolt van a kozelben, es elfeljtettem venni de muszaj vennem holnap
Egy ezresem van
Meg tudom venni ebbol?
Lehet hogy nincs is?
Huh..szerintem nem lesz eleg de megnezem
Ob-ra tuti nem lesz eleg, de marka nelkulire lehet
Nem vettél még soha ott? Mi honnan tudjuk hogy a ti kisboltotokban mennyibe kerül?
Egyébként a dm-ben ezres az OB, a sajátmárkás Jessa olcsóbb (600 körül?), és a Lidlben is a Siempre olcsó, szintén 600 körül.
8-as, feltételezem, nem jutottatok volna 5-ről 6-ra az utalással, egyrészt a kérdező valszeg 14-15 éves körüli lehet, nagyon max 16, afelett ugyanis van annyira talpraesett valaki, hogy ilyet nem felejt el, pláne nem kérdést ír ki róla, vagy megold, (és azért egy 16+éves esetén valszeg 1000 Ft-nál több pénz is van nála), egy ilyen korú embernek pedig még nem valószínű, hogy van bankkártyája, de ha mégis, akkor se, este 10-kor már csak másnap reggel megy át az utalás.
Kérdező, mi lett végül? Meg tudtad oldani valahogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!