Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A falusi lányok mindig ilyen...

A falusi lányok mindig ilyen kis erőszakosan feltörekvőek?

Figyelt kérdés

28 éves férfi vagyok, ügyvédi irodában dolgozom már 4 éve.

Eléggé szorgalmasnak tartom magam, de fizetésemelést sajnos ezen időszak alatt nem kaptam.

2 éve érkezett egy 27 éves lány, valami Isten háta mögötti faluból, eleinte úgy tűnt, hogy nem fog sok vizet zavarni. Nos ő már most fizetésemelést kapott, úgy, hogy mindig késik és annyira szorgalmasnak sem mondanám.

A karácsonyi bulinkon, ami tegnap volt, kiderült számomra, hogy miért. A 60 éves főnökkel olyan szinten össze voltak melegedve, hogy csak néztem. Egymásba borultak, flörtöltek, talán még valami kis puszi is volt...

A csaj tipikusan olyan kis semmilyen, akiről azt hinnéd nem zavarna semmit, de kiderült, hogy miért kap több fizetést 2 év után, mint én.

Beszéltem haverokkal és mondták, hogy szinte minden pesti irodában van valami ilyen kis feltörekvő falusi nő, aki beveszi a főnöknek, ebbe bizony törődjek bele.

Tényleg jellemző a falusi lányokra, hogy ilyen módon próbálnak előnyökhöz jutni?

Kicsit csalódott vagyok, félreismertem a főnökömet és a lányt is.

2022. dec. 20. 13:51
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nos, ha senkinek nem tűnik fel, hogy valójában mi ezzel a szituációval a gond - általánosítás ide vagy oda - akkor köszönöm az eddigi válaszokat, vegyétek úgy, hogy nem írtam ki semmit.
2022. dec. 20. 14:17
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Szóval egy kalap alá veszed a falusi embereket. Ahhoz képest, hogy te elvileg tanult ember vagy, meglehetősen beszűkült a látóköröd. Mert te belebotlottál egy falusi ribibe, akkor minden falusi lány az. Teljesen logikus.
2022. dec. 20. 14:20
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Így menjünk ügyvédhez, orvoshoz emberek! Ennyire buták! Neeeee!
2022. dec. 20. 14:22
 14/24 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon buták vagyunk, ne gyertek. Köszönöm a válaszokat, sziasztok.
2022. dec. 20. 14:23
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozz keményebben..
2022. dec. 20. 14:23
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Attól függetlenül, hogy milyen az adott lány. Azért elérni, hogy 4 év alatt semmi emelést ne kapj egy nem betanított munkában, ahhoz is kell egy teljesítmény. Ezen nem gondolkodtál még?
2022. dec. 20. 14:30
 17/24 anonim ***** válasza:
81%
Így van, mindig az akarja a legjobban a dolgokat, akinek régen semmi nem volt. Nincs ebben semmi furcsa.
2022. dec. 20. 14:35
 18/24 A kérdező kommentje:
Rajta kívül senki nem kapott fizetésemelést mióta itt vagyok.
2022. dec. 20. 14:42
 19/24 anonim ***** válasza:
20%
a lemenő napnak is van ereje! felkorbácsolta a vén f@sz férfiasságát a kis siksze. valószínűleg bekapja az öreg f@szát néha, lehet a seggét is kinyalja, az ilyen öregek azt szokták szeretni. persze hogy neki adja fizu emelést.
2022. dec. 20. 15:10
 20/24 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező te is benyalhatnál kicsit az aszott tatának.
2022. dec. 20. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!