Egyfolytaba szol a radio a munkahelyen. Csomo agymoso reklammal,hogy vedd meg ezt meg azt, stb. Mit lehet tenni ellene? hogy megszunjon az adas.
#4 vagyok
Miért lettem lepontozva? Miért kellene dizsit csinálni egy munkahelyből???
Hasonló helyzetben vagyok.
Nálunk Retro szól, annyira idegesítő,hogy délutánra már zúg a fejem a sok agyonismételt „régi slágertől”. Sokkal nehezebben tudok így koncentrálnak, meg is őrülnék, ha nem gyalog járnék munkába és nem tudnám kiszellőztetni a fejem. Tudják, hogy utálom a Retrot, de én vagyok kisebbségben. Igazából ha csak dumálnának, még el is viselném, de nehéz koncentrálni úgy bömböl a zene, vagy idióta Bochkorék röhögcsélnek a semmin. Egy perc szünet sincs, állandóan bömböl hangosan, sokszor legszívesebben lerúgnám a rádiót.
Egyébként nem tudom, mi az oka, de úgy vettem észre, hogy Retrot szinte kizárólag idősebb, besavanyodott, egyszerűbb emberek imádják hallgatni, akiknek nem sok fogalma van zenéről úgy általában, csak hadd szóljon, mert ez retrozene, és az jajjdejó. Vannak olyan előadók, akiktől évek óta ugyanazt az 1-2 számot adják, műfajoknál sem valami nagy a szórás. A reggeli műsort inkább hagyjuk is, 2023-ben még mindig egy kivénhedt, átlagnál is tájékozatlanabb pojácát kell hallgatni (Bochkor). Hihetetlen igénytelenségről árulkodik, hogy a Retro az egyik leghallgatottabb adó.
Sajnos a legtöbb magyar tényleg azon a szinten van, hogy ha ő rádiót akar hallgatni, akkor más is hallgassa. Hab a tortán, hogy a két legnépszerűbb magyar borzasztóan színvonaltalan.
Ha egyedül vagyok, le szoktam hallgatni vagy kikapcsolom. Amúgy én még otthon is kikapcsolom a zenét, ha mondjuk emailt küldök, vagy valami fontosabb dolgokat csinálok, mert csak így tudok teljesen rákoncentrálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!