Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi történik, ha regisztrált...

Nymphas_corp kérdése:

Mi történik, ha regisztrált munkanélküliként az ellátási dátumot túllépem és nem találok bejelentett munkát?

Figyelt kérdés
Mielött megkapom a magamét dolgozok, egyelőre nem bejelentve, viszont szorongat a határidő és nem biztos hogy maradnék ahol most vagyok, ezért kiváncsi vagyok mire számithatok, ha nem teljesítem a feltételeket.

ma 19:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Utána munkanélküliről átállitanak aktiv kouak segélyére (ha kéred)az még par hónapig havi 20 ezer kb amit kapsz.

Utána nincs ellátásod de havonta vagy 3 havonta menned kell interjukra, ha kiközvetítenek vmi állásra es leigazolni higy megjelentél ott.

ma 19:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Úgy érted, ha lejár az álláskeresési járadékra való jogosultságod? Akkor megpróbálhatsz önkormányzati segélyt igényelni. Vagy jogosult leszel rá vagy nem. Nagyban függ attól, hogy még szülőkkel laksz-e vagy már külön. Meg úgy általában attól, hogy laksz-e egy háztartásban valakivel, ha igen, neki milyen a keresete.
ma 19:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kiközvetítenek közmunkára.
ma 19:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem és az addig kapott járadékot gondolom vissza kell fizetni, igaz?
ma 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
4: Miért kéne?🤔 Ez járadék, nem hitel.
ma 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Dehogy kell. :D
ma 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Viszont a havi TB-t ne blicceld el, mert felkamatoztatják, és azt fizetheted visszafele.
ma 20:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja okés köszi :D
ma 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!