Egyfolytaba szol a radio a munkahelyen. Csomo agymoso reklammal,hogy vedd meg ezt meg azt, stb. Mit lehet tenni ellene? hogy megszunjon az adas.
Figyelt kérdés
Oszinten nem vagyok kivancsi erre a sok felesleges reklamra, rossz hirekre, vagy a bugyuta viccekre.2022. dec. 20. 10:05
11/28 anonim válasza:
Szólj a főnöködnek, hogy beszélgetni szeretnél vele egy problémáról és jelezd neki, hogy tisztában vagy az erőviszonyokkal, ennek ellenére azzal a kéréssel állsz elő az irányába, hogy mérsékelje legalább a zajártalmat, ha már ragaszkodik ahhoz, hogy szóljon, aminek szerinte szólnia kell szerinte, mert ez a munka minőségének rovására megy!
12/28 anonim válasza:
Ez borzalmas. Én is rosszul viselném.
"Kedves főnök, nem tudok figyelni a munkámra a rádió miatt, nem lehetne, hogy úgy hallgatod, hogy én ne halljam?
14/28 anonim válasza:
De a Lan-kábelek is eléggé sérülékenyek... :D
15/28 anonim válasza:
11+: Bocsi a szóismétlésért! :(
16/28 A kérdező kommentje:
" munka minőségének rovására megy!" Hja foleg az en rovasomra.
Szabotalhatom a technikat,de az se megoldas.
Igazsag szerint,meg akartam varni a karacsonyi bonuszt es utana eljovok a cegtol. Nehez 1 ev volt.
2022. dec. 20. 11:27
17/28 anonim válasza:
Akkor meg már lábak nélkül is végig ugrálod ezt a pár napot... :)
-Kilábalsz a problémából! :D
18/28 anonim válasza:
Megértelek, én is dolgoztam ilyen munkahelyen, ahol egész nap rádió 1 ment, ahol igazi mai slágar megy állítólag. Naponta 10 moves like jagger minimum, pedig már tíz éve is unalmas volt.
19/28 A kérdező kommentje:
18# azaz egesz nap..vegyel samsung orat meg tesco mobilt..stb...
2022. dec. 20. 11:32
20/28 anonim válasza:
Szerintem ha amúgy is el akarsz menni, mindenképp mondd meg neki. Legalábbis én azt tenném, de én szeretek konfrontálódni. Ha már ilyen régóta idegesít, jó lenne kiadni magadból, hogy milyen szenvedésnek élted meg a sok szennyet amit ő hallgat, mert totál igénytelen. Még ha nem is így fogalmaznék. De arra utalnék, hogy ez szar, rossz zene, rossz reklámok, nem igényes. Csak hogy érezze, hogy neki ciki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!