Érdemes közigazgatásból versenyszférába váltanom?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy járási hivatalban dolgozok egy hatósági osztályon. A munka hihetetlen sok, túlórák amiket nem nagyon fizetnek ki, egyszerűen ebédelni nincs időnk, folyamatosan pakolgatjál nekünk az aktákat, jönnek a különböző ugyek, én ezt már nem bírom fizikailag, közigazgatásban már dolgozni nagyon nehéz. Azt hallottam pár embertől hogy a versenyszférában sokszor nem olyan nehéz már. Testvérem például egy fuvarozási cégnél van irodában és állandóan ráér messengeren Facebookozni.2022. dec. 16. 11:56
1/8 anonim válasza:
Mihez értesz? Ha csak dossziékat pakolni, akkor a posta csomagelosztóban sem lesz jobb dobozt pakolni
2/8 A kérdező kommentje:
1. Jogász vagyok
2022. dec. 16. 12:11
3/8 anonim válasza:
A kérdés az volt, mihez értesz.
Oké, hogy jogász vagy papíron, de tudsz is többet csinálni, mint aktatologatás? nyelvek?
4/8 A kérdező kommentje:
3. persze...
2022. dec. 16. 12:28
5/8 anonim válasza:
Attól függ. Mennyi a fizud most?
6/8 anonim válasza:
#4: A persze hány nyelvet és milyen szintet jelent? (Nem papírra gondolok, gyakorlati használatra)
7/8 anonim válasza:
Mint ahogy közigazgatáson belül is vannak jobb, meg rosszabb helyek, úgy versenyszférán belül is van jobb, meg rosszabb hely is.
Szóval ez kicsit komplexebb kérdés annál, hogy közigazgatás vagy versenyszféra. Mérd fel a lehetőségeidet, nézegesd az álláshirdetéseket, menj el interjúkra és majd utána dönts.
8/8 anonim válasza:
Egy biztos dolgot tudok mondani. A versenyszferanan megmondjak hogy sok a meló, hajtós, a közigben meg eltitkolhatjak. :)) Nyilván vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!