Közigazgatásból nehéz átkerülni versenyszférába?
Figyelt kérdés
2021. máj. 13. 16:06
1/12 anonim válasza:
Munkáltató, végzettség, szakmai tapasztalat függvénye.
Van olyan munkáltató, aki már a közigazgatási munkahely pillantása után izomból vágja az önéletrajzodat a kukába. Ha van kvalitásod, ami kitűnik a többi jelentkezőtől, akkor nem leszel lejjebb sorolva.
2/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs, közigazgatás-szervező végzettségem lesz. Most leszek harmadéves, de nem akarok semmiképp sem elhelyezkedni ezzel.
2021. máj. 13. 17:27
3/12 anonim válasza:
Ha aktív hasznalható nyelvtudásod van, akkor esélyes.
4/12 anonim válasza:
Szerintem kb. esélytelen. Az NKE-s közigszervező diploma csak a közigazgatásban ér valamit, de ott sem sokat.
5/12 A kérdező kommentje:
Hát pedig közigazgatásba biztos, hogy nem fogok menni, inkább megyek akkor egy gyárba.
2021. máj. 14. 16:09
6/12 anonim válasza:
Egy új képzést nem akarsz elkezdeni? Még fiatal vagy, bőven belefér.
7/12 A kérdező kommentje:
Hát... Nézegettem, hogy milyen mesterszakokra mehetnék, de ezek sem tűnnek valami jónak
2021. máj. 14. 16:24
8/12 anonim válasza:
Nemzetközi tanulmányok? Ezzel sokkal több munkahelyen el tudsz helyezkedni.
10/12 A kérdező kommentje:
Nemzetközi tanulmányokkal hol lehetne elhelyezkedni?
Néztem még a közgazdálkodás és közpolitika szakot, ami papíron egy közgazdász msc diplomát adna, de ez is ilyen közszféra orientált közgazdász, nem tudom versenyszférában lenne e vele esélyem.
2021. máj. 15. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!