Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki mennyit szabizik ünnepek...

Ki mennyit szabizik ünnepek előtt, illetve után?

Figyelt kérdés

2022. dec. 11. 13:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%

Nálunk a december mindig a legszarabb, ilyenkor van legtöbb munkaóra (lakástextil üzlet....).

Karácsonyi ünnepek elé kértem egy szabadnapot, hogy legalább azt meghosszabbítsam, így 4 nap egyben, meg az év vgi két nap, 31-1. Egyben kivehető szabi:7 nap, többit meg akkor kapjuk, mikor a főnöknek jó kedve van. Mindenki utál itt lenni, aki talál jobbat, azonnal lelép, már mikroszkóppal keresnek új dolgozót.

Aki egy hónapokat vesz ki egészben, az nyilván valami főnök, vagy kamu melós.

2022. dec. 11. 18:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 11-es válaszoló!

A 4-es válaszoló vagyok ès nem kamu melóm van.

Egy általános iskolában vagyok ped asszisztens ès azèrt ilyen hosszú a szabadságom mert ugye lesz tèli szünet.

Ami január 8.-ig tart.

2022. dec. 11. 19:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk Dec.22-től Jan.8-ig lesz pihi :)
2022. dec. 11. 20:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Dec 17 - Jan 2
2022. dec. 14. 01:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Az ünnepek előtt nem, mivel nem maradt annyi szabim, viszont a két ünnep között nem leszünk nyitva, kötelező kivenni a szabikat.
2022. dec. 14. 20:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!