Miért kezelem ezt ilyen rosszul ?
Tegnap kimentem a 20 perces szünetemre 21:00-kor de már 21:16 kor nekik állt feljebb hogy hol vagyok már. A kolléganőt még megértem mert pánikolt de az egyik kollégám beszólt hogy elúsztattam a vendégteret! Meg szerinte vagy 1 órát voltam szüneten pedig tényleg 20 perc volt.
És pont olyan gyerek dumált aki 30 percet késett a munkából! Akkor a női kolléga kérdezte hogy miért nem mentem ki hamarabb? Mondom mert a főnök azt mondta várjam meg amíg az a fiatalember beér a munkába aki késett.
Igazából tudom el kéne engednem de ez nagyon frusztráló dolog, hogy engem fognak ki állandóan!
Pedig becsületesen dolgozom, mindent megcsinálok és így is szívják a vérem!
Szólj vissza keményebben. Pl. ha 16 percet voltál kint, akkor annak, aki azt mondta, egy órát voltál kint, jó hangosan vágd a képébe:
"Hazudsz! Nem egy órát voltam kint."
A kolléganő meg minek pánikolt? Hívjon fel mobilon, ha akkora gond van, hogy meg kell szakítanod a szünetet.
Az alja vendéglátó helyeken ilyenek.
Kimész a szünetedre ami jár, és egyből keresnek hogy csináld már meg még ezt vagy azt:))
Ott a kamera nézd vissza, majd 4 perc múlva megyek.
Ennyi a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!