Egy kollégám írt egy üzenetet Facebookon hogy teljesen szétcseszem a munkájukat. Hogyan kellett volna reagálnom?
Gyakornok vagyok egy multinál és nemrég kerültem oda. Volt belépő oktatás is,de egyébként sok olyan dolog van amit még nem tudok és néha úgy vannak vele a feletteseim,hogy majd időközben munka során elsajátítom.
Nem mondanám azt hogy pocsék munkaerő vagyok,viszont a napokban egy másik gyakornok kollégém rám írt Facebookon és több mondaton keresztül azt ecsetelte,hogy én teljesen szétcseszem az ő eddigi munkájukat,stb stb..
Személyesen egyszer sem jött oda hozzám hogy valami probléma lenne,illetve korábban Facebookon sem beszéltünk egymással,szóval eléggé meglepett ez az üzenet.
Ti ilyen esetben hogyan reagálnátok?
Igen a letiltás is jó ötlet.Én akkor tiltanám ha többször írkálna,csak ez az 1 eset miatt még nem.
Aztán ha problémázna vagy kavarna akkor megmutatnám a főnöknek miket írogatott és nem válaszolnék egy betűt se nehogy utána keverés legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!