Miért piszkál folyamatosan egy férfi kollégám?
Már az elején is nagyon barátságtalan volt velem. De aztán beszélgettünk néha néha. A másik nő kolléganőmmel többet beszélt, emiatt elfogadtam, hogy nem kedvel és békén hagytam. Nem kerestem a társaságát.
De folyamatosan csak piszkált. Vegyem fel a kabátomat, mert hideg van. Napi szinten rám szólt többször is.
Ha szomorúnak látott folyamatosan jött oda piszkálni, hogy jól vagy minden rendben van stb. Többször ezt is.
Ma pedig borult a bili. Lecseszett, DE nem szemtől szembe (ez idegesített fel), hanem a kolléganőmnek mondta, hogy szóljon nekem, ne telefonozzak annyit.
Már a szünetekben is piszkàlt, HOGY miért telefonozzok ennyit, kivel írok stb. Hagyjam abba. PEDIG szünet volt.
Megkérdezni nem TUDTAM mi baja velem, mert azóta nem beszél velem.
Csak tudnám, hogy az ilyen kérdéseknél egyes válaszolók honnét vesznek ilyen ökörséget, hogy a kérdező biztos bejön a kollégájának. Mert ha valaki bejön valakinek, akkor az talán így viselkedik vele szemben? Szeretetből vegzálja, piszkálja, terrorizálja, meg szövegel róla? Beláthatjátok, hogy ez baromsag.
A szertelen, csintalan cukkolás teljesen más dolog. Olyat velem is szoktak kolléganők, akiknek szimpi vagyok. De itt a kérdésben, a leírás alapján egyértelműen nem erről van szó.
Ha sokkal idősebb, akkor APAKÉNT(!) viszonyulhat hozzád. Vagy "kistestvért" láthat benned. Vetít rád bizonyos dolgokat.
Ilyen velem is történt mostanában többször. Pedig nem vagyok mai fiatal. Egy cseppet sem.
Ui: mármint nem kolléga, hanem ügyintéző segít nekem, valamint egy jó barát. Kénytelen vagyok valamilyen formában elfogadni a kritikákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!